23948sdkhjf

Hver tredje vil energirenovere

Isolering og udskiftning af vinduer står højt på danske boligejeres liste over energirenovering, viser ny undersøgelse
Danske boligejere vil energiforbedre deres bolig i 2012.

En ny undersøgelse fra boligsiden.dk viser, at mere end hver tredje ønsker at gennemføre energirenoveringer på deres bolig i det nye år.

36 procent forventer at udføre energiforbedringer på deres bolig i 2012. Det fremgår af undersøgelsen, som landets mest besøgte boligportal, boligsiden.dk, har foretaget blandt sine brugere.

- Vores nye tal viser, at der er stor interesse for at udføre energiforbedringer i det nye år. Det er specielt isolering og udskiftning af vinduer til lavenergi, som op i mod halvdelen regner med at gå i gang med. Og der er mange penge at spare årligt, hvis man får gennemført de rigtige forbedringer – specielt hvis du bor i en ældre bolig, siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør hos boligsiden.dk.

Mange danskere er dog ikke klar over, hvilke besparelser, de kan opnå ved at energioptimere deres bolig.

Totalkredit har senest oplevet en markant interesse for deres miljøberegner, hvor flere end en halv million danskere nu har fået et bud på, om det kan betale sig at energioptimere deres bolig.

Med den kan man som boligejer nemlig nemt se, hvor stort et sparepotentiale, der er at hente i energirenoveringer.

- Flere end en halv million danskere har været inde og tjekke deres energiforbrug i miljøberegneren, og vi er glade for den store succes, den er blevet. Med beregneren kan du nemt og hurtigt få svar på, hvilke besparelser, der er mulige i netop din bolig ved at energioptimere. Og selv små renoveringer tjener sig hurtigt hjem, siger direktør Troels Bülow-Olsen fra Totalkredit.

Udover forslag til besparelser ved energirenoveringer, kan beregneren også give dig en indikation af, om det kan betale sig at udskifte din primære varmekilde.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079