23948sdkhjf

Ingeniører kaster sig over Eiffeltårnet

Grontmij sikrer sig del i rådgivningsopgaven på spændende fornyelse af Eiffeltårnet
Den internationale rådgivende ingeniørvirksomhed Grontmij er netop udvalgt til at deltage i interessant fornyelse af Eiffeltårnets førsteetage. Opgaven er stillet af SETE, der er driftsselskabet bag Frankrigs berømte vartegn. Planen er at omdanne tårnets førsteetage til en del af attraktionen - og ikke bare, som i dag, en mellemstation inden attraktionens 2. og 3. sal.

Fornyelserne af Eiffeltårnets førsteetage omfatter butikker, informationsstande, en restaurant samt et imponerende glasgulv, der vil dække hele arealet mellem tårnets ben.

Projektet dækker ligeledes konstruktionen af tre nye pavilloner, der er udformet i samme ånd, og som udelukkende vil blive opført i glas for at give de besøgende maksimalt udsyn.

Grontmij vil være ansvarlig for alle tekniske undersøgelser, herunder konstruktion, facader, opvarmning, ventilation, klimaanlæg, el samt høj- og lavspændingsforsyning. Desuden omfatter projektet rådgivning omkring de miljømæssige aspekter samt tilsynet med fornyelsesarbejdet.

Grontmij har vundet kontrakten sammen med det franske arkitektfirma Moatti & Riviére og deltog som en del af et konsortium under ledelse af BATEG, som er et af de store franske entreprenørfirmaer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109