23948sdkhjf

Anlægsnyt

REGION NORDJYLLAND

STRAND - SILLERSLEV: Det er på tale at etablere palmestrand og lukket erhvervshavn på havnen i Sillerslev. Der foreligger et skitseforslag for havnens udvikling, der blandt andet rummer et nyt, supplerende havnebassin med plads til blandt andet husbåde, feriehytter, palmestrand og et lukket område til erhvervsformål. Skitsen er frembragt af en initiativgruppe bestående af Ole Mark, Tommy Gertsen og Morten Pipper, og de vil nu samle kommentarer fra de øvrige Sillerslev-borgere, fortæller de i Morsø Folkeblad.

Initiativgruppen har fået en invitation til en diskussion med Morsø Kommune om sagen.

REGION SJÆLLAND

UDSTYKNING - RINGSTED: Ringsted Byråd holder møde i dag og skal blandt andet behandle et forslag til lokalplan for et område ved Søndervang mod Ådalen.

Lokalplanområdet omfatter et areal på cirka 7.900 kvm på et areal, som tidligere husede en nu nedrevet børneinstitution på Søndervang 28. Endvidere inddrages et areal umiddelbart syd/vest for ovennævnte ejendom, som i dag anvendes til landbrugsformål.

Området foreslås vejbetjent fra Søndervang, og vil kunne udstykkes til cirka seks grunde til parcelhuse à 700-1100 kvm. Et nyt regnvandsbassin/sø foreslås etableret indenfor åbeskyttelseslinjen i umiddelbart nærhed til lokalplanområdet.

REGION HOVEDSTADEN

VANDLØB - FURESØ: Furesø Kommune har modtaget et projektforslag om frilægning af en del af Hesselbækken. Projektet beskriver en åbning og en flytning af det nuværende Hesselbækken, der løber over matriklerne 8k og 8s, Stavnsholt og 10v Bistrup. Furesø Kommune har besluttet at sende det i offentlig høring i perioden frem til 31. januar. Herefter besluttes om projektet godkendes.

GOLFBANE - ROBBEDALE: Bornholms Golf Klub vil gerne forbedre golfbanen ved Robbedale i år. Det handler især om at få drænet banen bedre, så den bliver mindre fugtig.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109