23948sdkhjf

MT Højgaard henter ny IT-direktør i Mærsk

MT HØJGAARD: Kerny Ustrup tiltræder den 1. februar som ny IT-direktør.

Kerny Ustrup kommer fra en stilling som Head of Governance & Strategy/Group IT i Mærsk, hvorfra han har solid international erfaring med at optimere og standardisere it til at levere bedst mulig service for forretningen og kunderne.

Digitaliseringen er for alvor slået igennem i byggebranchen med BIM (Building Information Modelling), som gør det muligt at opføre meget nøjagtige 3D-modeller af selv de mindste detaljer i et bygge- eller anlægsprojekt. Det medfører en lang række fordele både for bygherrerne og for entreprenørerne. For eksempel er det muligt at beregne mængden af materialer meget præcist, at minimere fejl og at undgå spild.

Udviklingen inden for bygge- og anlægsbranchen ser ud til at gå i samme retning som inden for shippingbranchen, hvor it fra at være et hjælpeværktøj nu er blevet en integreret del af virksomhedens produkt og på nogle punkter har større betydning for forretningens resultat end skibene. Jeg glæder mig til at prøve kræfter med at præge udviklingen inden for en helt anden branche, hvor jeg ser et stort forretningsmæssigt potentiale for at udnytte teknologien, siger Kerny Ustrup.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094