23948sdkhjf

Stark overtager Printz XL-Byg i Ringsted

Byggematerialeleverandøren Stark overtager pr. 1. marts Printz XL-Byg Ringsted og styrker dermed positionen på Midtsjælland. Printz XL-Byg Ringsted, som er ejet af familien Printz, beskæftiger 20 medarbejdere og salgschef Henrik Carlsen tidligere Stark Slagelse tiltræder 1. marts som trælastdirektør.

Det bliver de samme medarbejdere kunderne vil møde, når de fremover handler i Stark Printz Ringsted. Men derudover vil kunderne opleve, at de får adgang til et større sortiment af byggematerialer samt en lang række services, som de ikke tidligere har haft adgang til, forklarer adm. direktør hos Stark, Lars Hansen:

- Vi er meget glade for, at familien Printz har valgt Stark til at føre deres forretning videre. Vi overtager en tømmerhandel, der har en meget stærk lokal position og nogle dygtige medarbejdere, som vi glæder os til at arbejde samme med, siger Lars Hansen.

Købet af Printz XL-Byg Ringsted er det andet opkøb inden for kort tid, som Stark har foretaget. Tidligere på måneden overtog Stark Tommerup Trælast på Fyn, som dog afventer konkurrencemyndighedernes godkendelse.

- I Stark er vi altid opmærksom på nye muligheder, der kan styrke vores forretning som Danmarks største byggematerialeleverandør. Starks nu 94 forretninger har alle en stærk lokal tilstedeværelse og lokalt kendskab, som sammen med vores landsdækkende services og dygtige medarbejdere, har givet os den position, vi har i dag. Så opstår der andre muligheder for at ekspandere yderligere, vil det selvfølgelig være interessant for os, siger Lars Hansen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094