23948sdkhjf

Stort sats på liftområdet

Udover 150 nye saxlifte fra den franske producent Haulotte, har Pitzner for kort tid siden suppleret det i forvejen omfattende liftprogram med en række nye forskellige speciallifte og 45 nyindkøbte, højteknologiske JLG bomlifte
Første etape af saxlift-indkøbet er allerede leveret til virksomhedens liftcentre, og 53 nye saxlifte er således allerede i brug. Birger Hansen er ansvarlig for Pitzners liftflåde, og han ser investeringen som en del af en overordnet udvikling, som slår igennem på alle niveauer af virksomheden:

- Vi skal have det rigtige set-up for at være stærkest på liftområdet. Man kan sige, at første skridt var flytningen af Corona Pitzner til vores nye lokaler i Bådehavnsgade, som giver os mere plads og bedre faciliteter. Herved er vi tæt på alle kunderne i København, så vi kan være hurtige og fleksible. Og nu har vi taget et ordentligt ryk i forhold til at få større bredde i sortimentet, så hver enkelt virksomhed får den mest effektive lift til lige præcis deres opgaver.

Højt serviceniveau

Moderne materiel giver bedre funktionalitet, og det fører til en højere effektivitet, da arbejdet kan gøres hurtigere, når man har det rigtige materiale til rådighed. Men hvis man fokuserer for entydigt på materiellet, så kan man glemme betydningen af den gode rådgivning.

- Vi skal så meget mere end at levere et stykke jern. Det er i virkeligheden vores rådgivning og service, der er med til at give større effektivitet ude på arbejdspladserne. Derfor har vi i lang tid forsøgt at udvikle vores organisation, så vi har fokus på kundens løsninger. Arbejdskraft er dyrt i dag, så her skal vi sørge for, at opgaverne kan løses hurtigt og nemt, fortæller Birger Hansen.

Som en del i arbejdet med at blive en bedre liftpartner har Pitzner moderniseret deres service-organisation med flere nye montørbiler og nyt udstyr, som giver bedre reaktionstid og større fleksibilitet.

Pitzner Gruppen har gennem snart 40 år opbygget en markant position på liftområdet, da virksomhedens med sine to store moderne liftcentre Corona Pitzner og VMC Pitzner tilsammen dækker hele Storkøbenhavn. Administrerende direktør for Pitzner Gruppen, Ole Wamsler:

- Vi har en førende position på liftområdet i Storkøbenhavn – men vi voksede ud af bukserne i vores ene liftcenter i Rovsinggade, hvor vi har haft liftafdeling i mere end 40 år. Derfor har vi med flytningen til Bådehavnsgade prioriteret fortsat at have et stærkt set-up tæt på indre København. Der ville være rigtig god, økonomisk logik i at samle vores liftecentre i Pitzner Gruppens hovedkvarter i Hedehusene. Herved kunne vi spare mange millioner på driften, så det har været særdeles fristende. Men vi har valgt at lytte til vores kunder, som ønsker at have vores liftsortiment, rådgivning og teknisk hjælp tæt på sig – deres tid og effektivitet er det vigtigste.

Saxlifte i sving

Hver gang, der skal foretages investeringer i Pitzner, så gør man en dyd ud af at inddrage større kunder i processen. Det har været tilfældet vedrørende flytningen til Bådehavnsgade, og det er tilfældet i forbindelse med indkøbet af JLG bomliftene og de nye saxlifte fra Haulotte. Birger Hansen fortæller:

- Haulotte er en førende leverandør, og det giver tryghed for vores kunder, da vi kan garantere deres drift. Vi spurgte vores samarbejdspartnere, og der var en efterspørgsel efter Haulotte-lifte, så det var en nem beslutning at tage. Liftområdet er tæt på at være det største produktområde i Pitzner i dag, og med indkøbet har vi fået endnu et løft i kvalitet.

De 150 saxlifte bliver leveret løbende over den kommende periode, og de er i størrelserne otte, 10 og 12 meter. Haulotte har gennem en årrække lavet lifte af meget høj kvalitet, og de står selv for service og levering, så Pitzners kunder er sikre på effektiv service. Saxliftene er batteridrevne, hvilket giver ny funktionalitet og mindre støj.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125