23948sdkhjf

Anlægsnyt

REGION NORDJYLLAND

BELYSNING Ÿ VOERSAA: Teknisk Udvalg i Frederikshavn Kommune har frigivet midler til en række projekter, der skal udføres rundt om i kommunen. Et af projekterne handler om belysning ved Voersaa Havn. Andre handler om oprydning i banehaven i Skagen og asfaltering af Engvej i Aalbæk samt bearbejdning af et friareal ved Retfærdigheden i Algade i Sæby.

REGION MIDTJYLLAND

DRÆN Ÿ ODDER: Odder Kommune har modtaget en ansøgning om etablering af en kombineret dræn- og regnvandsledning fra matr. nr. 24c over matr. nr. 24a Dyngby, Bjerager og ud til Spongs Å. Projektet er fremlagt til offentlig høring frem til 25. januar.

vådområde Ÿ lemvig: Kommunerne rundt om Limfjorden skal lave en plan for, hvordan de kan fjerne 415 tons kvælstof om året. Derfor har Lemvig Kommune set på hele Vestersø området og lavet en vurdering af, hvor meget området her kan bidrage med.

Især to områder vil med fordel kunne gøres til vådområder. Det drejer sig om 36,2 hektar omkring Ryletorv og 25,2 hektar omkring Sejbjerg Sø.

REGION SYDDANMARK

NEDRIVNING Ÿ ANSAGER: Inden 1. maj skal musikeren Helge Engelbrech rive tre anlæg i Mariehaven i Ansager ned, skriver Jydske Vestkysten.

Alle anlæggene er er opført ulovligt og uden tilladelse. Det drejer sig om et broanlæg, et bolvæk og en tilbygning bag en scene. Til gengæld er det Varde Kommunes plan at lave en ny lokalplan, så den store scene med et ulovligt opført scenetag samt en teltplads kan blive lovliggjort.

REGION SJÆLLAND

BANEGRØFTER Ÿ SLAGELSE: Banedanmark har søgt Slagelse Kommune om tilladelse til drænlægning/oprensning af banegrøfter ved Slagelse øst og Frederikslund. Projekterne er en del af et nationalt renoveringsprojekt som udbedrer ustabile spor, der er resultatet af dårligt fungerende afvanding. Projektet er nu i offentlig høring frem til 30. januar.

TUNNEL Ÿ HOLBÆK: Holbæk Byråd planlægger at holde et temamøde om Holbæks bymidte i løbet af i år engang.

Der skal blandt andet kigges på, hvordan man kan mindske biltrafikken i bymidten og finde nye parkeringsmuligheder. Også den efterhånden gamle tanke om en indre ringvej i Holbæk by omfattende Havnevej, Vald. Sejrsvej, Kastanievej og Borgmester N.E.Hansensvej rumsterer igen, og der tales også om en tunnel under jernbanen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.204