23948sdkhjf

Middelfart Midtby skal udvikles

Fuld fart på forberedelserne til et nyt bytorv i Middelfart Midtby
Middelfart Kommune og KulturØens Bycenter A/S har modtaget tilbud i forbindelse med projektkonkurrencen på et nyt bytorv med både butikker, boliger og nyt rådhus. Vinderprojektet vælges til august og byggeriet forventes at kunne påbegyndes sidst på året.

Middelfart Byråds ønske om at løfte den østlige del af midtbyen og bringe området op på et niveau, så det kan matche den øvrige havnefront og resten af midtbyen, er kommet et skridt nærmere virkeliggørelse.

Der har været afholdt en projektkonkurrence sammen med udbud af opgaven i totalentreprise, og et bedømmelsesudvalg bestående af både private investorer og kommunen har vurderet de indkomne tilbud. Der er vurderet på to meget spændende tilbud tegnet af nogle af landets største arkitektfirmaer.

Der forløber i øjeblikket forhandlinger med tilbudsgiverne, og ifølge kommunaldirektør Steen Vinderslev er målet, at til august kan bedømmelsesudvalget præsenteres for de endelige bud, hvorefter det skal træffe afgørelse og udpege vinderprojektet. I det omfang forhandlingerne giver resultat og byrådet vil vedtage plangrundlaget for området, så er forventningen pt., at byggeriet kan starte op sidst på året.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093