23948sdkhjf

Betonelementer skal fremmes i øst og vest

Lokal forankring er det nye mantra hos betonelementproducenten Confac A/S i Randers, der nu etablerer salgskontorer i Esbjerg og Roskilde
- Tilgængelighed gennem lokal forankring er et afgørende konkurrenceparameter, konstaterer adm. direktør Erling Holm fra betonelementfabrikken i Randers, der – efter at have rundet en årsomsætning på 100 mio. kroner - etablerer nye salgsafdelinger i Esbjerg og Roskilde.

- Vi har over de sidste par år vundet et solidt fodfæste som landsdækkende leverandør af skræddersyede betonelementer og oplever en markant stigende efterspørgsel fra alle dele af landet. Det tager vi nu konsekvensen af med etablering af nye service- og salgscentre i Roskilde og Esbjerg.

Det siger adm. direktør Erling Holm fra Confac A/S, der siden opstart af produktion på Nordeuropas mest effektive betonelementfabrik i foråret 2008 har trodset byggeriets krise med konstant fremgang og nået en omsætning, som i det seneste regnskabsår har rundet 100 mio. kroner.

- Esbjerg og Roskilde er, både når det gælder offentligt og privat byggeri, inde i en stærk udvikling med en stribe store projekter i støbeskeen. Den udvikling vil vi gerne tage mere aktivt del i, og vi ser vores nye centre som strategiske omdrejningspunkter, der sammen med salgsafdelingen i Randers sikrer os en landsdækkende platform for firmaets fortsatte vækst, fortsætter Erling Holm og pointerer, at lokal tilstedeværelse og tilgængelighed - både i relation til rådgivning, service og salg - er afgørende parametre i kampen om opgaverne.

Lokal forankring

- Intet kan erstatte den direkte personlige kontakt, som bygger på dybtgående viden om lokale og regionale aktørers byggeplaner. Man må være til rådighed lokalt, hvis man vil være med, fastslår Erling Holm og tilføjer, at lokal forankring også rummer administrative og økonomiske fordele.

- Nærhed og lokalkendskab baner vej for styrkede samarbejder med optimeret projektudvikling, sagsbehandling og umiddelbar problemløsning i gensidig respekt parterne imellem.

Markant vækst

Erling Holm ser i øvrigt på længere sigt Confacs baser i Randers, Esbjerg og Roskilde som ideelle udgangspunkter for opbygning af eksport til både Norge, Tyskland og Sverige, og han understreger, at Confac har styrken til at slå til, når markederne åbner sig.

- År for år har vi formået at styrke og konsolidere virksomhedens økonomiske grundlag gennem tocifrede vækstrater, og i 2012 har vi rundet en omsætning på 100 mio. kroner og lander et stort millionoverskud, som står til rådighed for de kommende års ekspansive tiltag.

Som led i en ny landsdækkende vækststrategi etablerer Confac A/S, der beskæftiger 50 medarbejdere på Nordeuropas mest effektive industrielle produktionsanlæg i Randers, breder virksomheden nu vingerne ud med nye service- og salgskontorer i Esbjerg og Roskilde.

I den forbindelse har Confac A/S ansat Kenneth Aagaard som salgschef med base i Roskilde, hvor han får det overordnede ansvar for salget af virksomhedens betonelementer i Østdanmark, til at supplere Jesper Hille, der som salgschef med base i Esbjerg har ansvaret for Vestdanmark.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109