23948sdkhjf

Byggenyt

REGION HOVEDSTADEN

HELSINGE: Tofteskole i Helsinge, der stammer fra 1972, lukker som skole, når den nye Nordstjerneskole står klar til brug efter juleferien i år. Tofteskolen overtages derefter af et nydannet konsortium af lokale og erhvervsfolk, kaldet Skovgårds Have ApS, som vil bygge en række mindre parcelhuse på området. Det fortæller Frederiksborg Amts Avis. Hvis området som ønsket skal bruges til parcelhuse, skal der laves en ny lokalplan. Dette arbejde er så småt gået i gang.

Tegnestuen Møllestræde i Hillerød er rådgiver for bygherren.

region sjælland

LEJRE: Politikerne i Lejre Kommune vil have undersøgt, om man kan lave en ejerlejlighedsopdeling af Glim Skole, skriver Dagbladet Roskilde.

Hensigten er, at hallen og idrætsfaciliteterne kan fortsætte i kommunalt regi, når den øvrige del af skolebygningerne en dag er solgt. Foreløbig er det besluttet, at skolebgningen skal forsøges lejet ud til en produktionsskole eller lignende.

REGION SYDDANMARK

GRINDSTED: Billund Byråd er indstillet på, at der skal bygges nogle boliger til ældre handicappede borgere i Grindsted. Social- og sundhedsudvalgsformand Kai Bayer siger til Vejle Amts Folkeblad, at han håber, der kan gives en anlægsbevilling allerede i år, sådan at de nye ældreboliger kan tages i brug næste efterår. Kai Bayer forestiller sig, at de nye boliger opføres ved ældrecentret Sydtoften i Grindsted.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093