23948sdkhjf

Byggecentrum flytter i nyt domicil

Efter at have samlet sine udstillinger i Middelfart flytter Byggecentrum i nyt hovedsæde i Herlev
I foråret besluttede Byggecentrum at samle alle sine udstillingsaktiviteter i Middelfart og dermed lukke sin noget mindre udstilling af byggevarer i hovedsædet i Ballerup.

Dermed bliver Byggecentrums nuværende domicil også for stort, og det betyder, at Byggecentrum på mandag kan indtage et helt nyt domicil i Herlev, der ligger få kilometer fra Ballerup.

Byggecentrum flytter ind i Herlevs nye erhvervspark på Lyskær, og det er et helt nyt kontorbyggeri med en energibesparende profil og bygget med en lys og enkel facade i en åben, moderne stil med store vinduespartier og lyse betonelementer.

- Vi glæder os til at flytte ind i et helt nyt byggeri med fokus på energibesparelse og godt indeklima. I Byggecentrums virkefelt, vidensformidling inden for byggeriet, spiller energi og indeklima en meget stor rolle. Derfor virker det helt naturligt, at vi nu selv for alvor bliver brugere af et byggeri med en grøn, tidssvarende profil, siger Byggecentrums adm. direktør, Jørn Vibe Andreasen.

Moderne erhvervspark

Herlev Kommune har blandt andet fokus på erhverv og prioriterer god infrastruktur og et attraktivt miljø – også for virksomheder. Det er den nye erhvervspark et godt eksempel på.

- Den nye erhvervspark, som Byggecentrum nu bliver en del af, er tegnet af Årstiderne Arkitekter. Tanken om en erhvervspark er jo ikke i sig selv revolutionerende ny, men her har man formået at kombinere de oplagte flerbrugerfordele på driftssiden og på faciliteter som for eksempel kantine og mødelokaler med et byggeri, som har et lavt energiforbrug og et godt indeklima. Derfor opnår vi både betydelige energibesparelser og flerbrugerfordele, siger Jørn Vibe Andreasen.

Nye tider

Byggecentrum, som formidler viden om byggeri, energi og miljø til professionelle i byggeriet, har godt 28.000 kvm udendørs og indendørs udstillingsareal i sin nye udstilling i Middelfart.

Dette areal giver et større samlet volumen, en interessant sammensætning af udstillere og et stort potentiale for at udvide både udstillerkreds og målgrupper.

- Flytningen skal ses som en klar omstilling til nye tider og nye behov. Fra Byggecentrums etablering i 1956, hvor domicilet lå på Gyldenløvesgade, har vi flyttet på grund af skiftende behov flere gange. Da vi flyttede ind i domicilet i Ballerup, var det for at få samlet byggevareudstillingen på Sjælland med de øvrige aktiviteter – herunder boghandel, efteruddannelse og administration. Til det formål var den gamle rumforskningshal på Lautrupvang helt ideel. Nu, hvor vi ikke længere har behov for en stor udstillingshal, er det derfor også helt naturligt, at vi flytter til et mindre, men tidssvarende sted, siger Jørn Vibe Andreasen.

Det nye hovedsæde udgør godt 1.500 kvm ud af i alt 8.500 kvm i et såkaldt flerbrugerhus. Kontorområdet i Herlev Erhvervspark er på 34.000 kvm.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.535