23948sdkhjf

Entreprenør i hurtig handel

Entreprenør Christian Marcussen, Bredebro, ville egentlig se på en tiltskovl, men endte med at købe en gravemaskine
Christian Marcussen driver en alsidig entreprenør- og vognmandsforretning i Bredebro, og derfor har han også behov for en alsidig maskinpark. Det afspejlede sig, da han forleden købte en ny Cat 303,5E CR med kort bagende.

Udgangspunktet var nemlig, at han skulle bruge en tiltskovl, da han forleden besøgte distriktschef Birger Hjelm og Pon Equipment, men i stedet blev han begejstret for den nye 3,5 ton minigravemaskine.

- Det er en maskine, som kan køre tæt på huse og andre forhindringer, og det har vi tit brug for. Vi arbejder meget for vandværker og fjernvarmeværker bl.a. med stikledninger. Vi kører meget med minigravemaskiner, som vi let kan flytte på en container, fortæller Christian Marcussen.

- Jeg har haft fire-fem små Caterpillar gravemaskiner, og de har altid kørt godt. Vi får lavet service af Pon Eqipment, men det er begrænset, hvor meget der bliver lavet, for vi kører med ret nye maskiner, siger han.

Ud over den nye Cat 303,5E CR har Christian Marcussen også en Cat 924 gummihjulslæsser og en Cat 301,8 minigravemaskine.

Gummihjulslæsseren arbejder primært med træflis. Christian Marcussen har mellemlager for flis til varmeværker og håndterer dermed store mængder flis.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078