23948sdkhjf

Seks dage i maskin- og bygge-eldorado

71.800 gæster på Nordbau – og hidtil største danske udstillingsareal
Med 975 udstillere, 69.000 kvm udendørs og 20.000 indendørs udstillingsarealer har Nordbau i Neumünster ikke grund til falsk beskedenhed. Messen kalder sig da også Nordeuropas største byggemesse. Og selv om besøgstallet i år ikke nåede helt op på sidste års rekord-niveau på 75.000, melder Nordbau også om succes i 2012.

71.800 besøgte 2012-versionen af den årlige udstilling af entreprenørmaskiner, byggematerialer, varme og energi samt miljøteknik i løbet af de seks messedage.

Mens en ny rekord således udeblev for Nordbau som helhed, så blev der sat rekord på den danske fællesstand under ledelse af Det Danske Generalkonsulat i Hamburg.

- Vi har haft det hidtil største areal til rådighed for den danske fællesstand "Bauen – Made in Denmark". Og vi havde 31 danske firmaer med på fællesområdet, fortæller den danske Nordbau-agent, Jan Hesselberg.

Yderligere 17 danske virksomheder lod sig se dels på egne eller på agenters stande. Nordbau er attraktiv for mange danske udstillere, fordi Neumünster ligger som en port til det store, nordtyske marked med omkring fem millioner indbyggere alene i Hamburg-området. Samtidig er der blot en times kørsel fra den dansk-tyske grænse til udstillingscentret Holstenhallen.

Traditionen tro tog mange danske fagfolk da også den forholdsvis korte tur til Neumünster for at besøge messen og se, hvad der aktuelt rører sig på maskin- og byggefronten.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094