23948sdkhjf

Kan det betale sig at rive ned?

Workshop i Aalborg vil stille skarpt på, hvornår der skal renoveres, og hvornår der skal rives ned
Der spildes årligt millioner af kroner på byggeprojekter, fordi der ikke har været tilstrækkelig fokus på, om det er bedst at renovere eller bygge helt nyt.

Derfor er det værd at overveje, om bygninger skal renoveres, eller om man hellere skal rive dem ned og bygge nyt. Ofte vælger man at renovere, men den bedste løsning er i mange tilfælde at starte helt fra grunden. Både med hensyn til at få mest for pengene og for at tilgodese kravene fra brugerne af bygningerne.

Ny vejledning

Dansk Byggeri har fået udarbejdet en vejledning, der kan hjælpe med til at træffe den rigtige beslutning.

Vejledningen indeholder et brugervenligt værktøj, hvor man ved hjælp af et regneark kan vurdere, om en eksisterende bygning med fordel kan renoveres, eller om det bedre kan betale sig at rive ned og bygge nyt.

På workshoppen “Renovering for enhver pris?", der afholdes mandag d. 22. september, kan interesserede få mere at vide om, hvordan Dansk Byggeri og Dansk Beton ønsker at bidrage til, at både kommunale og private bygherrer træffer de rigtige beslutninger, når gammelt skal blive til nyt.

Skærpede krav

- Måske lyder renovering billigere end nybyggeri. Men skærpede energilovmæssige krav har de senere år betydet, at utidssvarende bygninger er meget dyrere at renovere. Workshoppen stiller skarpt på, om forældede og slidte bygninger bedst kan renoveres eller helt erstattes af nye bygninger, så de opfylder nutidens behov for økonomivenlige, komfortable og energirigtige løsninger, siger erhvervspolitisk chef i Dansk Byggeri, Torben Liborius.

På workshoppen vil der være mulighed for at tage egne eksempler med og ved hjælp af det udarbejdede værktøj blive klogere på, om det kan betale sig at renovere gammelt byggeri.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11