23948sdkhjf

Energitilskud i sommerhuskommuner

De tre vestjyske kommuner, Varde, Fanø og Ringkøbing-Skjern, med til sammen 23.000 sommerhuse opfordrer nu i fællesskab energiminister Martin Lidegaard til at lade sommerhusejerne få del i en grøn pulje til at energirenovere huse.

- Udvides ordningen til også at omfatte fritidshuse, der i stigende omfang bliver brugt hele året, vil resultatet både være i overensstemmelse med klimaindsatsen og skabe indtægt, skriver borgmestrene Erik Nørreby, Fanø, Iver Enevoldsen, Ringkøbing-Skjern og Gylling Haahr, Varde i et fælles brev til ministeren. Borgmestrene henviser til, at det vil styrke den lokale indsats for at renovere store sommerhuse, der sluger meget energi:

- Aktuelt har vi samlet et stort antal håndværkere, arkitekter og rådgivere med henblik på at skabe et modulopbygget koncept til de mange ejere, som gerne vil give turisterne en bæredygtig oplevelse i et energirigtigt sommerhus. Dette og andre initiativer vil ikke have de samme muligheder, hvis ikke der kan søges tilskud, skriver de tre kommuners borgmestre.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094