23948sdkhjf

Anlægsnyt

REGION HOVEDSTADEN

GRUNDE - VIRUM: Lyngby Taarbæk Kommune har fremlagt et forslag til lokalplan for Furesøkysten i Virum.

Lokalplanen omfatter et område mellem Furesøvej og Furesøen og er inddelt i otte delområder.

Lokalplanens formål er at fastsætte en del af områdets anvendelse til boligformål, dels til enfamiliehuse til helårsbeboelse, dels til tæt-lav og etageboliger til helårsbeboelse. Formålet er desuden at fastsætte en del af områdets anvendelse dels til offentlige formål, parker, og dels til landbrug og rekreative formål.

Lokalplanen skal desuden sikre det eksisterende skovareal og skovbælte mod Furesøen, så kyststrækningen langs Furesøen vil fremtræde med en mere sammenhængende skovklædt karakter.

REGION SJÆLLAND

STØJVOLDE - SLAGELSE: Center for Teknik og Miljø i Slagelse har meddelt miljøgodkendelse til etablering af to støjvolde og en rampe til afkørsel med lettere forurenet jord langs den kommende omfartsvej vest for Slagelse.

Enhver med individuel, væsentlig interesse i sagen kan klage til Natur- og Miljøklagenævnet over afgørelsen. En eventuel klage skal være hos Slagelse Kommune, Center for Teknik og Miljø, senest 20. februar 2012.

REGION MIDTJYLLAND

MEJRUP - HOLSTEBRO: Holstebro Byråd har vedtaget at sende et lokalplanforslag for et fritidsområde mellem Store Claus i Mejrup og Viborgvej i Holstebro i offentlig høring i otte uger. Forslaget åbner mulighed for et fritidslandskab med bakker og skov, hvor der f.eks. kan dyrkes terrænløb, mountainbike, kælkning og leg.

Landskabet skal over en årrække formes af overskudsjord fra byggeri af veje og huse i den østlige del af Holstebro.

Ved samme lejlighed bevilget byrådet 370.000 kr. til nedrivning af ejendommen Danmarksgade 11 i Holstebro.

VINDMØLLER - NORDDJURS: Norddjurs Kommune har besluttet at igangsætte planlægningsarbejdet for opstilling af 6 vindmøller i Hevring Ådal.

Der indkaldes hermed forslag og ideer til det kommende planlægningsarbejde herunder forslag til emner, der ønskes belyst i den kommende VVM-redegørelse.

Forslag og idéer til planlægningen skal senest den 15. februar sendes til Norddjurs Kommune.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093