23948sdkhjf

Tømmerhandlere indgår alliance

CF Petersen & Søn overtager aktieposter i en række trælasthandlere over hele landet
Tømmerhandleren CF Petersen & Søn med afdelinger i Køge, Vordingborg, Stenlille og Karise ekspanderer nu voldsomt i både Fyn og Jylland med strategiske alliancer med en række trælasthandlere.

Indehaverne af CF Petersen & Søn A/S, Michael Buhl og Jes Gravesen, overtager 49 procent af aktieposterne i Grønvold & Schou A/S, samt 37,5 procent af aktieposterne i hver af de fire virksomheder Bramming Byggelager A/S, Langeskov Grønfeldt A/S, Outrup Tømmerhandel A/S og Sønder Omme Tømmerhandel A/S.

Alle virksomheder er en del af XL-Byg-kæden

Interne synergier

Alliancen skal ses i lyset af en konsolideringsstrategi, der bringer interne synergier og styrket konkurrencefordele til parternes i alt 13 forretningssteder.

- Vi har i konsolideringsstrategien særligt fokuseret på de åbenlyse fordele, der ligger i at forene kræfterne i en fælles indkøbsvolumen og på baggrund heraf samordner CF Petersen & Søn A/S alle indkøb fremadrettet, fortæller hovedaktionæren i CF Petersen & Søn, Michael Buhl, og fortsætter:

- På Sjællandssiden er der tillige potentiale for distributions- og logistikoptimering i både CF Petersen & Søn A/S og i Grønvold & Schou A/S, da de to virksomheder tilsammen dækker hele markedsområdet på Vest-, Midt- Øst-, og Sydsjælland.

Øget værdi

På længere sigt vil allianceparterne også drage nytte af hinandens styrker i støttefunktionerne it, markedsføring, HR og administration således, at de lokale kræfter og erfaringer udnyttes til fællesskabets bedste.

Michael Buhl og Jes Gravesens overtagelse af aktieposterne i Grønvold & Schou, Bramming Byggelager, Langeskov Grønfeldt, Outrup Tømmerhandel og Sønder Omme Tømmerhandel er endnu et tiltag i CF Petersen & Søns fremsynede konsolideringsstrategi, der bringer øget værdi til forretningsenhederne lokalt med styrkede synergier og øget konkurrenceevne regionalt og nationalt.

CF. Petersen & Søn har cirka 120 medarbejdere og omsætter for godt 300 mio. kr. om året.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203