23948sdkhjf

Test på svær udbudsform

Uvidenhed om PCB tvinger Vestforbrænding til omdiskuteret licitationsform
En udbudsform, der adskillige gange er blevet afvist i konkrete sager af Klagenævnet for udbud, skal nu bruges i forbindelse med et udbud med sortering af PCB-holdige ruder for affaldsselskabet Vestforbrænding, da selskabet ved for lidt om den type opgave.

Udbudsformen hedder “konkurrencepræget dialog", og på et møde for en række firmaer forklarede specialkonsulent i Vestforbrænding Brit Schøt-Nielsen, at metoden netop var valgt grundet den manglende erfaring og viden på området. Hun håbede, at en dynamisk udbudsproces med dialog med de prækvalificerede firmaer kunne give den bedste metode og resultat.

En af deltagerne i mødet udtrykte bekymring for, at konkurrenter så kunne få indblik i de andre firmaers metode, da Vestforbrænding efter individuelle dialogmøder med de bydende firmaer sender nyt materiale ud til samtlige firmaer.

Men Brit Schøt-Nielsen afviste, at de ville lække firmaoplysninger. Udbudsprocessen kan være dyr for deltagerne, så alle prækvalificerede får 50.000 kroner hver for at deltage i hele processen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.113