23948sdkhjf

Byggenyt

REGION HOVEDSTADEN

SVANEKE: Et nyt redskabsskur til fiskerne og en mindre værftsbygning vil i løbet af foråret blive opført på Svaneke Havn, skriver Bornholms Tidende.

Bornholms Regionskommune har givet endelig tilladelse til de to byggerier, og byggearbejdet går snart i gang, oplyser bygningskonsulent Jakob Jensen fra Teknik & Miljø, havne.

REGION SJÆLLAND

RØDVIG: Stevns Kommune har indgået en samarbejdsaftale med styregruppen for den planlagte multihal i Rødvig - den såkaldte tredje fase af den integrerede børneinstitution Multihuset, skriver Dagbladet Køge. Aftalens væsentligste formål er at rejse privat kapital til opførelsen af multihusets tredje fase, som inklusive indendørs faciliteter i hallen ventes at koste omkring 25 mio. kr.

AGERSØ: Det er lykkedes for købmandsbutikken på Agersø at få et tilskud til yderligere istandsættelse. Tilskuddet er på 100.000 kr. og kommer fra Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikterne.

REGION MIDTJYLLAND

AARHUS: Kultur og Borgerservice har sammen med blandt andre Idrætssamvirket, ÅUF, Folkeoplysningssamvirket og DGI-Østjylland indledt et større visionsarbejde i forbindelse med ombygningen af N.J. Fjordsgades Skole til et forenings- og fritidshus. Projektet vil koste i alt 24 mio. kr. at realisere, og det indgår i en anlægskonference primo februar.

ODDER: Odder Byråd har vedtaget at sælge Gyllinghjemmet, der har stået tomt siden plejeboligerne på Bronzealdervej blev indviet.

Den nye ejer af Gyllinghjemmet vil ombygge hjemmet, så der kan indrettes 13 lejligheder med separate udgange.

RANDERS: Kultur- og fritidsdirektør i Randers Kommune, Lars Keld Hansen, har fået grønt lys fra forligspartierne bag beslutningen om at bygge et badeland til at forhandle de sidste detaljer på plads med de private investorer, som skal stå for opførelse og drift af det nye svømmebad.

Lars Keld Hansen siger til Randers Amts Avis, at han håber og tror, at den endelige kontrakt kan ligge klar til godkendelse på byrådsmødet den 6. februar.

Det nye badeland skal blandt andet have et 50 meter bassin til konkurrencesvømmere og motionister, et varmtvandsbassin til genoptræning, et legeområde med hele to vandrutsjebaner og et wellnessområde.

Svømmebadet opføres som et OPP projekt.

REGION NORDJYLLAND

THISTED: Østre Skole i Thisted vil nu søge Thisted Kommune om penge til opførelse af en idrætshal til 7,6 mio. kr. Det skriver Nordjyske Stiftstidende.

Skolen har i mange år ønsket sig en hal, da det største fællesareal højst kan rumme 200 personer, og der går 500 elever på skolen. Desuden har skolen særlige idrætsklasser, hvor der tilbydes håndboldtræning, fodboldtræning og svømmetræning for de særligt sportsligt dygtige elever, og det gør behovet for en idrætshal temmelig presserende.

Skolen har fået et firma til at give et tilbud på en idrætshal, der er 25 meter bred og 45-50 meter lang.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094