23948sdkhjf

Videndeling skal i fokus

Når maskinstationernes brancheforening, DM&E i dag og frem til og med lørdag mødes, bliver det med fokus på videndeling og fintuning af virksomhederne til fremtiden
Danske Maskinstationer & Entreprenører skal i dag og frem til lørdag mødes for at diskutere det gamle år og dels det nye år. Fremtiden er der dog stor fokus på, på flere områder, men hovedoverskriften er videndeling.

Skal toptunes

Det drejer sig ifølge branchedirektør Bent Juul Jørgensen om at få virksomhederne toptunet til fremtiden, specielt med henblik på at opgradere det forretningsmæssige, herunder administrationen i virksomhederne.

- Det handler om forandringsparathed, og forandringsledelse er i dag et nødvendigt og selvfølgeligt element i en moderne virksomhed. Verden omkring virksomhederne udvikler sig, og for ikke blot at følge med, men også at være på forkant med denne dynamiske udvikling, så skal man være parat til forandring, fleksibilitet og omstilling. Faktisk er det noget som en række af virksomhederne allerede oplever, fordi de omstiller til i højere grad at beskæftige sig med entreprenørarbejde i forhold til det traditionelle maskinstationsarbejde for landbruget.

Har kompetencerne

Rigtig mange maskinstationer er uddannede i kloakarbejde og udfører autoriseret kloakarbejde i dag i det åbne land, og det er også et område, som både udsættes for udfordringer blandt andet via unfair og uautoriseret konkurrence, men også et område i udvikling, siger Bent Juul Jørgensen forud for årsmødet, der traditionen tro afholdes på Pejsegården i Brædstrup.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078