23948sdkhjf

5000 Schäffer-læssere over disken hos Helms

Helms TMT Centret har netop afgivet ordre til Schäffer-fabrikken om levering af læssemaskine nr. 5000 over de 18 år, hvor firmaet har forhandlet de tyske læsemaskiner
Det er ikke mærkeligt, at smilene var brede, da forhandlere fra Danmark, Norge og Sverige fejrede, at Helms TMT Centret afgav ordre på Schäffer maskine nr. 5000. Forhandlerne var samlet til forhandlermøde på fabrikken i Erwitte i Westfalen, da milepælen blev nået.

Godt samarbejde

Når Helms TMT Centret har kunnet sprede 5000 Schäffer læssemaskiner ud over Danmark, Norge og Sverige er det udtryk for et helt usædvanligt samarbejde mellem den tyske fabrik og den skandinaviske forhandler, hvor der i en række tilfælde er lanceret modeller målrettet det nordiske marked.

- Vi har et helt fantastisk forhold til ledelsen hos Schäffer, som har vist stor forståelse for de særlige ønsker og krav, som vore kunder og dermed vi har til maskinerne. Det gælder både indenfor landbruget og indenfor bygge- og anlægssektoren samt de øvrige erhverv, hvor Schäffer læssemaskiner anvendes, fortæller Kristian Helms.

- Eksempelvis har vi meget store landbrugsbedrifter i Danmark med store fuldfodervogne, og det kræver maskiner med stor løftehøjde. Vi har også en ganske stor minksektor, som kræver maskiner med lav totalhøjde. Fabrikken har også udviklet særlige PRO-modeller med ekstra udstyr og høj ydelse til de professionelle brugere bl.a. indenfor bygge og anlægssektoren. Her anvendes maskinerne løbende til læssearbejde og i vidt omfang som redskabsbærere med de krav, der dermed kan være til hydrauliksystemet, siger Kristian Helms og tilføjer, at salget af Schäffer-maskiner efter et par stille år har været markant stigende i 2011.

Helms TMT Centret har i mange af årene været den største aftager af nye maskiner fra produktionen i Tyskland, og dermed har den danske importør også haft indflydelse på det generelle udviklingsarbejde på fabrikken.

To sektorer

- For os har det passet rigtigt godt, at Schäffer har ønsket at udvikle læssemaskiner og teleskoplæssere både i forhold til landbruget og i forhold til bygge- og anlægssektoren. Vi har mange kunder indenfor begge områder i alle de nordiske lande, så det er bestemt ikke tilfældigt, at vi er blevet markedsleder indenfor kompakte knækstyrede læssemaskiner med Schäffer, siger Kristian Helms.

Schäffer leverer i dag læssemaskiner fra 1,4 ton egenvægt til 6,0 ton og teleskoplæssere fra 4,0 ton til 14,0 ton med et stort udvalg af modeller og varianter indenfor begge programmer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125