23948sdkhjf

Anlægsnyt

REGION HOVEDSTADEN

LEGEPLADSER - FURESØ: En stor del af Furesø Kommunes legepladser er mere end 20 år gamle og trænger både vedligeholdelsesmæssigt og pædagogisk til at blive fornyet.

Byrådet har derfor besluttet at starte renoveringen af alle kommunens legepladser i 2012.

Allerede i sommer blev planlægningsarbejdet med legepladsernes udvikling sat i gang. Det er dette udviklingsarbejde, som nu videreføres.

Der er i budget 2012-2015 afsat tre mio. kr. årligt til renovering af legepladser i Furesø Kommune.

REGION SJÆLLAND

CYKELSTI - ODSHERRED: Odsherred Kommune sætter snart gang i arbejdet med at udvide vejen Rødhøj vest for Asnæs, hvor der skal gøres plads til cykelsti på 600 meter.

Fra maj til oktober 2012 vil entreprenørmaskinerne være i gang og i sommeren 2013 lægges nyt slidlag på vejstykket, oplyser Odsherred Kommune.

Vejdirektoratets pulje til mere cykeltrafik støtter projektet med 40 procent af anlægsudgiften.

Baggrunden for vejarbejdet er anlæg af den ny rute 21 og forbindelsesvejen fra denne syd om Grevinge og frem til Rødhøj i Asnæs, da det forventes, at trafikmængden (herunder antallet af lastbiler) ad Rødhøj vil øges.

For at kunne håndtere den større trafikmængde ind til Asnæs har Byrådet besluttet at omprofilere Rødhøj fra Industrivangen frem til rundkørslen ved Bobjergvej, således at kørebanen bliver bredere end nu.

Da der også skal tages hensyn til cyklister og gående, vil der desuden blive etableret et fælles stiareal i hver vejside bag en kantsten ud mod kørebanen.

TORV - UTTERSLEV: LAG-Lolland har bevilget 40.000 kr. til et bytorv i Utterslev, som Utterslev Borger- og Grundejerforening vil anlægge.

Foreningen arbejder også med planer om en flagallé i byen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.129