23948sdkhjf

Idealcombi overtager konkursramt fabrik

Den sjællandske vinduesproducent Idealcombi har købt grunde og bygninger, der tidligere husede Hurup Møbelfabrik
Tidligere på året gik Hurup Møbelfabrik i Thy konkurs. Nu har producenten af vinduer og døre, Idealcombi, overtaget bygninger og arealet efter møbelfabrikken.

Den nedlagte møbelfabrik er i forvejen nabo til Idealcombi i Hurup Thy, og både bygninger og grund vil sikre fremtidig udvidelse af vinduesproducentens produktionsarealer.

Opkøbet af Hurup Møbelfabriks arealer tilføjer knap 30.000 kvm til Idealcombis grundarealer og mere end 12.000 kvm under tag. Hermed runder den familieejede vinduesproducent 100.000 kvm alene i produktionsarealer under tag.

- Det har altid været meget vigtigt for Idealcombis ejerkreds at støtte op omkring bevaringen af danske arbejdspladser i lokalområdet, fortæller Claus Winther, der er direktør for salg, service og marketing i Idealcombi

Sikret job

I første omgang betød Hurup Møbelfabriks konkurs, at en række produktionsmedarbejdere stod uden job, og langt de fleste af dem har Idealcombi nu hjulpet til nye jobs hos vinduesproducenten.

- Vi arbejder målrettet mod at blive kundernes førstevalg på vinduer og døre, og det bliver vi kun, hvis vi holder fokus på en stor mængde af små parametre, som samlet set sikrer vores høje kvalitet og i sidste ende kundernes tilfredshed. Vi tror på, at vi gennem nærhed i lokalsamfundet og et højt medarbejderengagement opnår de bedste resultater, uanset om vi taler finish i overfladen eller leveringstidspunktet på en byggeplads, fortsætter Claus Winther.

Opkøbet af møbelfabrikken forventes samlet at styrke Idealcomci i sin strategi om at sikre produktionen fastholdt i Hurup. Idealcombi har hovedsæde i Hvidovre ved København og er siden grundlæggelsen i 1973 vokset fra at have et par svende i en lade til i dag at have godt 400 ansatte i Hurup Thy, København, London og Oslo samt agenter i Island, Grønland og på Færøerne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079