23948sdkhjf

Anlægsnyt

REGION HOVEDSTADEN

KIRKEGÅRD - JONSTRUP: Furesø Kommune går nu i gang med at udarbejde lokalplan for en ny kirkegård ved Jonstrup. Som første skridt inviterer kommunen til offentligt møde den 17. januar.

På mødet vil Værløse-Hareskov pastorat fortælle om deres foreløbige planer for en ny kirkegård, og der vil være mulighed for at stille spørgsmål og komme med kommentarer.

REGION SJÆLLAND

VANDLØB - NÆSTVED: Vandløbsmyndigheden har besluttet at godkende rørlægning af en 25 m lang strækning på matrikel nr. 14-h, Haldagermagle By, Krummerup.

Afgørelsen kan påklages til Natur- og Miljøklagenævnet indenfor en frist på fire uger af ansøger samt af enhver, der må antages at have en individuel, væsentlig interesse i sagens udfald, samt af visse organisationer. En klage skal sendes til Næstved Kommune, Natur & Vand, hvor den skal være modtaget senest 7. februar.

KUNSTSTOFBANE - STRØBY: Stevns Kommune vil investerer nu i kommunens første kunststofbane. Den placeres ved Strøbyhallen, hvor den kan benyttes af alle fodboldklubber i kommunen.

På budgettet for 2012 er der afsat tre mio. kr. til kunststofbanen, som, hvis alt går efter planen, står klar til at blive taget i brug i efteråret 2012.

GANGBRO - KØGE: Der skal i forbindelse med etableringen af den nye jernbane fra København til Ringsted blandt meget andet etableres en ny station i Køge, Køge Nord Station. Køge Nord Station placeres mellem Ølsemaglevej og Egedesvej og forbindes med det nuværende stationsanlæg med en overdækket bro over motorvejen.

Banedanmark regner med at sætte gang i detailplanlægningen i år og i dele af anlægsarbejdet på sporanlæggene i Køge næste år. Anlægsarbejdet på den nye station kommer først i gang i 2015. Det fortæller Dagbladet Køge.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078