23948sdkhjf

Store udbud vil præge det nye år

Meget store projekter vil beskæftige rådgivningsbranchen i mange år frem
Supersygehuse i stort set alle landets regioner. Nyt hospital Nordsjælland. Enorme udfordringer hos et fredet Bispebjerg Sygehus. Sundhedsbyggerier i Odense, Gødstrup og Viborg. For blot at nævne nogle få.

2011 stod i sundhedens tegn, og de mange projekter har endda kun lige forladt affyringsrampen. Endnu er de ikke nået ud i et rum, hvor man for alvor kan sige, hvordan det kommer til at gå. Især fordi meget af den teknologi, der skal ind i bygningerne, endnu ikke er opfundet!

Andre store projekter i året, der netop er gået, var Nyt Statens Naturhistoriske Museum, et udbud, vi kommer til at se meget mere til, samt adskillige ambitiøse forstadsprojekter, hvoraf du kan læse om et af dem her i ArkByg side 8 og et andet på bagsiden af dagens udgave af Licitationen - Byggeriets Dagblad.

Året bød også på Universitetscampus Ballerup, under Aalborg Universitet og på den nok så berømte og berygtede omdannelse af Thomas B. Thriges Gade i Odense. Desuden kom udbudsåret 2011 til at handle meget om store skoleprojekter, hvadenten det drejede sig om mindre skoler eller store som for eksempel nybyggeriet, ombygningen og renoveringen af forskningsfaciliteterne til Institut for Biomedicin i Aarhus.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094