23948sdkhjf

Tidligere AT-folk åbner rådgiverfirma

5A: I dag åbner en ny virksomhed på Usserød Kongevej 97A i Hørsholm, der rådgiver virksomheder, institutioner og organisationer om arbejdsmiljø, 5A ApS.

Sonja Ploug Jensen, der er initiativtager til den nye virksomhed, fortæller, at medarbejderne i 5A har en særdeles solid arbejdsmiljøfaglig baggrund; specialviden om arbejdsmiljølovgivningen, om Arbejdstilsynets tilsyn samt om praksis for hvordan arbejdsmiljøreglerne skal fortolkes.

Det har de som følge af deres specialiserede uddannelser og faglige baggrund, og fordi de alle har mange års erfaring fra tidligere ansættelse i Arbejdstilsynet.

- Man kan sige, at vi er det grå guld, der ved hvad vi taler om, når vi rådgiver om arbejdsmiljø, forklarer Sonja Ploug Jensen, der selv er tidligere kontorchef i AT.

5A ApS kan tilbyde rådgivning indenfor arbejdsmiljøområderne

kemi, biologiske agenser og genteknologi, arbejdsulykker, trivsel og psykisk arbejdsmiljø, muskel- og skeletområdet samt om

støj, akustik, vibrationer. Der tilbydes rådgivning til både små og store virksomheder, offentlige såvel som private inden for forskellige brancher og jobgrupper.

Sonja Ploug Jensen fremhæver også, at 5ApS kan hjælpe med at forberede virksomhederne til at få besøg af AT.

- Arbejdstilsynet er fra januar 2012 startet med det nye risikobaserede tilsyn på virksomhederne. 5A kan bl.a. hjælpe virksomhederne med at få styr på arbejdsmiljøet og at fokusere på de vigtigste arbejdsmiljøproblemer. Det kan forbedre virksomhedens muligheder for at få en grøn arbejdsmiljø smiley i stedet for en gul eller rød, forklarer hun.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095