23948sdkhjf

Anlægsnyt

REGION HOVEDSTADEN

TRAFIK - KØBENHAVN: Når Teknik- og Miljøudvalget i Københavns Kommune holder møde mandag den 22. september er der et punkt på dagsordenen, der hedder Trafikal fredeliggørelse af Prinsessegade.

Teknik- og Miljøudvalget skal træffe beslutning om projektforslaget for en trafikal fredeliggørelse af Prinsessegade samt godkende projektforslag for de tilstødende gader.

Teknik- og Miljøforvaltningen har udarbejdet et projektforslag og et alternativ for fredeliggørelsen. Projektforslaget og alternativet for Prinsessegade samt projektforslagene til de tilstødende gader har været præsenteret for Christianshavns Lokaludvalg og på flere borgermøder på Christianshavn. I lokaludvalget er der enighed om at sende projekt-forslag og alternativet til beslutning i Teknik- og Miljøudvalget. Politiet har givet en foreløbig accept af såvel projektforslaget som alternativet. En endelig accept afventer et mere detaljeret projektforslag.

Det er planen, at de arbejder, der besluttes realiseret skal gennemføres, sådan at projektet er afsluttet ved årsskiftet 2015/2016.

SOLCELLER - HØJE-TAASTRUP: Høje-Taastrup Kommune har modtaget ansøgning om landzonetilladelse til at etablere et jordbaseret solcelleanlæg ved Snubbekors Vandværk, Agrovej 1. Solcelleanlægget planlægges opført i to delområder med henholdsvis 280 kvm og 330 kvm solcelleareal.

Ejendommen er beliggende i landzone, hvorfor den ansøgte ændring kræver landzonetilladelse. Ansøgningen har været forelagt Plan- og Miljøudvalget, som besluttede at meddele landzonetilladelse til det ansøgte anlæg.

REGION SJÆLLAND

BASSIN - STEVNS: Stevns Kommune har meddelt landzonetilladelse til etablering af et regnvandsbassin på ejendommen Bjælkerupvej 112, Store Heddinge. Anlægget placeres umiddelbart op ad renseanlægget og jernbanen.

REGION NORDJYLLAND

KRYDS - LÆSØ: I forbindelse med omlægningen af den gennemgående trafik gennem Byrum på Læsø kan der opstå farlige trafiksituationer ved krydsene Byrum Hovedgade – Doktorvejen og Byrum Hovedgade – Gammel Kirkevej.

Teknisk Forvaltning har udarbejdet flere forskellige løsningsforslag til forbedring af trafiksikkerheden i vejkrydsene.

Teknik og Havneudvalget i Læsø Kommune skal træffe principbeslutning om, hvilke forslag, der skal realiseres på et møde i dag 17. september.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125