23948sdkhjf

Byggenyt

region nordjylland

Aars: Aars Boligforenings plan om at bygge en femetagers høj bygning i hjertet af Aars bliver mødt med skepsis, skriver Nordjyske Stiftstidende. Flere beboere mener ikke, at så høj en bygning passer ind i omgivelserne.

Det er planen, der skal være butiksarealer i stueetagen og omkring 60 boliger på de øvrige etager.

Området er omfattet af en kommuneplan, som fastlægger henholdsvis maksimalt fire etager på ikke over 23 meter i en del af området og maksimalt tre etager på højst 14 meter i en anden del. Derfor skal der laves et kommuneplantillæg.

Nykøbing Mors: Regionsrådet i Nordjylland har afsat 35 mio. kr. til at bygge en ny institution til det socialpsykiatriske bosted Kærvang i Nykøbing Mors, skriver Morsø Folkeblad.

Der arbejdes med en to-etagers bygning, og de nuværende værelser bliver erstattet af små to-værelses lejligheder med stue med lille køkkenafdeling, soveværelse og badeværelse.

Der er i øjeblikket 29 beboere på Kærvang, men det er besluttet at den nye bygning kun skal have 24 pladser.

region midtjylland

grønbjerg: Igangsættelsen af den planlagte udvidelse af Grønbjerg Friskole nærmer sig med hastige skridt, efter bestyrelsen har indsendt ansøgning om byggetilladelse, skriver Herning Folkeblad. Finansieringen af ombygningen, der beløber sig til halvanden million kroner og betyder en udvidelse af skolen og børnehaven Naturmusen med godt 180 kvm, er faldet på plads.

Karup: Planen om at bruge Karups gamle og forladte rådhus som børnehave er kommet et skridt videre.

Teknisk udvalg har vedtaget en lokalplan for området, der giver mulighed for at benytte den store grund til almene formål og liberale erhverv, skriver Viborg Stifts Folkeblad.

Skive: Flere af egnens forsamlingshuse vil i løbet af 2012 blive renoveret efter Skive Kommune har givet et tilskud på 300.000, skriver Skive Folkeblad.

region syddanmark

Læborg: Byggeriet af det nye multihus i Læborg skrider hastigt frem, så der i dag kan holdes rejsegilde, skriver JydskeVestkysten.

Region Syddanmark

Ærø: Ærø kan måske næste år vinke goddag til en helt ny hal på ikke mindre end 800 kvm og otte meter til loftet.

Ærø Arenaen skal tjene som legeplads for alt på hjul som skateboard, rulleskøjte, cykler og wave boards.

Idémageren er filminstruktør Helle Toft jensen, der flyttede til øen for nogle år siden og så der manglede aktivitetsmuligheder for børn og unge, skriver Fyens Amts Avis.

Der budgetteres med en pris for hele byggeriet på 4,5 mio. kr., der skal findes gennem en lang række fonde - både LAG og Arbejdsmarkedets Feriefond.

Arenaen skal bygges på marken mellem Arrebohallen og Tværstykkerne, og hallen og arenaen skal forbindes af et torv, der giver en fornemmelse af helhed. Desuden skal den have monteres Ærøs største solcelleanlæg.

Tønder: Kultur- og fritidsudvalget støtter nu planerne om at bygge et nyt stadion på en af træningsbanerne på Holmevej, skriver JydskeVestkysten.

Det er meningen, at stadionbanen skal være den nuværende bane seks, og man satser på at kunne lave minimum en tribune, familiehave og friluftsscene, så det er klar til sommer.

Hvis vejret er godt i den kommende satser man på, at betonfundamenterne til alle fire tribuner kan stå klar til sommer.

region sjælland

Kettinge: Foreningen Sydhavsøernes Ildsjæle i Kettinge har planer om et kreativt multicenter, hvor mennesker kan mødes og dyrke deres interesser på kryds og tværs, skriver Lolland-Falsters Folketidende.

Det er også meningen at etablere en café samt forskellige hyggekroge, hvor man kan slappe af og snakke sammen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125