23948sdkhjf

Anlægsnyt

REGION HOVEDSTADEN

PLADS - HEDEHUSENE: Parkeringspladsen ved Hedehushallen bliver forvandlet til et aktivitetsområde, men uden at muligheden for at parkere forsvinder.

Parkeringspladser er nødvendige, men optager meget plads, og de står ofte tomme meget af tiden.

Lokale og Anlægsfonden har længe arbejdet på at vise, hvordan parkeringspladser også kan bruges til idræt og bevægelse. Sammen med Høje-Taastrup Kommune udfoldes visionen nu på parkeringspladsen ved Hedehushallen.

Pladsen bliver et åbent og sjovt samlingssted for børn og unge i Charlottekvarteret og for brugerne af Hedehushallen og friluftsfolket i FDF Hedehusenes bygning.

Samtidig vil pladsen blive et attraktivt udeareal for det kommende tyrkiske kulturhus.

Lokale- og Anlægsfonden har medvirket til udviklingen af projektet og har nu valgt at støtte projektet med 1,7 mio. kr.

Projektet koster i alt 5,856 mio. kroner at etablere. Pladsen er tegnet af LIW Planning. Det bliver muligt at dyrke forskellige boldspil som fodbold, streetbasket og tennis på pladsen, hvor der både kommer opstregede banearealer med gummiunderlag, og mure, som der kan spilles op ad.

TRAFIK - ODSHERRED: I fuld enighed har gruppeformændene indgået aftale om fordeling af Odsherred Kommunes anlægsbudget på 75 mio. kroner i 2013, og byrådet har godkendt aftalen.

Der vil blandt andet blive brugt en halv mio. kroner på trafiksikkerheden, ligesom der er er afsat midler til genskabelse af søen ved Næsholm Borgruin og renovering af Odsherreds havne.

Miljøvurdering af forslag til lokalplan nr. 1074.

REGION Midtjylland

naturstier - Vejle: Helle Birgitte og Brent Christensen, der ejer Hopballe Mølle, gør klar til at etablere to naturstier på henholdsvis 1,75 og 4,5 km i området langs Grejs Å og rundt om Rugballe Mølle Skov.

Projektet løber op i en investering på 1,4 mio. kroner, skriver Vejle Amts Folkeblad.

Parret håber at få den kommunale LAG-pulje og private fonde til at skyde penge i projektet, der forventes indviet til sommer næste år, hvis pengene kommer i hus.

Går alt efter planen er det realistisk at åbne stierne i maj og juni.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11