23948sdkhjf

Tømrerafdeling bryder ud og går solo

Det var en god ide at have entreprenørfirma som “rugekasse"
En tømrerafdeling bryder ud og går solo - og det sker helt uden sure miner.

Da finanskrisen rasede i 2010 etablererede entreprenørfirmaet Jakobsen & Blindkilde A/S i Aulum en tømrerafdeling med Michael Werner i spidsen som medejer og direktør.

Siden er tømrervirksomheden vokset så meget, at Michael Werner nu er klar til at flytte hjemmefra. Fra 1. juni overtager han tømrerfirmaet, som flytter til Holstebro under navnet Werner Byg A/S Holstebro.

- Det var en god idé at starte op sammen med en veletableret virksomhed. Det betød, at vi kom rigtig godt fra start, siger Michael Werner i en pressemeddelelse.

Den første tømreropgave dengang var i forbindelse med opbygningen af Arenaen i Holstebro.

Nye muligheder

Jakobsen & Blindkilde A/S Entreprenørfirma udfører hoved- og totalentrepriser på store byggeopgaver, og Werner Byg A/S får mulighed for at byde ind som underleverandør på tømrerarbejdet på lige fod med andre tømrervirksomheder.

Til gengæld får Werner Byg mulighed for at byde på tømrerarbejde hos nogle af Jakobsen & Blindkildes konkurrenter.

- Tidligere ville andre store entreprenørvirksomheder ikke bruge vores tømrerafdeling, netop fordi vi er konkurrenter, siger Esben Søndervad Pedersen, der er direktør i Jakobsen & Blindkilde A/S Entreprenørfirma.

Werner Byg A/S begynder med omkring 22 medarbejdere, og det nye tømrerfirma i Holstebro får en størrelse, så virksomheden selv kan byde på mindre hoved- og totalentrepriser, lyder direktørens vurdering.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109