23948sdkhjf

Byggenyt

REGION MIDTJYLLAND

THYBORØN: Hvis Lemvig Kommune godkender projektet vil kommunen i samarbejde med Thyborøn Havn forbedre forholdene for de sejlende turister i Limfjordens vestligste havn for 2,5 mio. kroner, skriver Dagbladet Holstebro-Struer.

Projektet skal efter planen finansieres ved, at Thyborøn Havn spytter 1,5 mio. kroner i kassen, mens Lemvig Kommune finder de resterende penge.

Idéen er, at Den Røde Hals bygninger i Thyborøn skal forlænges, så der kan blive bedre bade- og toiletfaciliteter for sejlerne.

Hvis projektet går igennem den politiske behandling i byrådet i Lemvig, er det planen, at udbygningen af den Røde Hal skal stå klar, når turistsæsonen i 2015 bliver skudt i gang.

ODDER: Odder Byråd har vedtaget at sende et lokalplanforslag for et boligområde ved Parkvej og Rørthvej i offentlig høring.

Der er tale om det arael, som Parkvejens Børnehave tidligere lå på, og der foreligger et forslag om at opføre seks tæt-lave boliger og ti etageboliger på stedet.

Samtidig har byrådet vedtaget lokalplan 1122 endeligt. Lokalplanen vil gøre det muligt for Biffen at udvide med en ekstra sal på ejendommens første sal.

SILKEBORG: Efter en projektkonkurrence med fire gode og inspirerende bud på en ny moderne teknisk skole er den endelige vinder af projektkonkurrencen om at bygge en ny teknisk skole i Silkeborg nu fundet, og det blev Årstiderne Arkitekter.

Det bliver således Årstiderne Arkitekter fra Silkeborg, der kommer til at stå i spidsen for etableringen af en moderne og innovativ erhvervsskole på Bredhøjvej, som vil markere Silkeborg som en unik uddannelsesby for erhvervsuddannelserne, skriver Teknisk Skole Silkeborg på sin hjemmeside. Årstiderne Arkitekter samarbejder med Søren Jensen Rådgivende Ingeniørfirma, Autens samt Møller og Grønborg.

Skolen skal stå klar i 2016.

REGION SJÆLLAND

RØSNÆS: Der er planer om et nyt aktivitetshus på Røsnæs Havn. Huset er et af 13 elementer som det store projekt Røsnæs Rundt består af. De fleste er enkelt udformede stoppe- eller opholdssteder i naturen forbundet af simple trampestier på en i alt 25 km lang rute, skriver Sjællandske.

Det er planen at aktivitetshuset bliver for alle brugere på havnen.

HOLBÆK: Holbæk Byråd har den 12. marts vedtaget Lokalplan 1.46 for plejeboliger ved Holbæk Havn.

Lokalplanen erstatter den eksisterende Lokalplan 1.34 for et delområde i havneområdet, beliggende mellem Brostræde, Havnevej og Østre Havnevej, og den muliggør opførelse af en række nye plejeboliger på stedet.

Der bliver mulighed for, at eksisterende havnerelaterede erhverv overgår til centerformål, boliger, liberale erhverv og institutioner med videre. Samtidig kan der opføres en række friplejeboliger på havnen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109