23948sdkhjf

Entreprenørfirma øger indtjeningen

HHM A/S er kommet ud af 2013 med øget omsætning og indtjening
Knap en halv mia. kroner - helt præcist 439,2 mio. kroner var omsætningen for entreprenørfirmaet fra Hillerød HHM A/S i 2013. Det er næsten en fordobling af omsætningen i forhold til for fire år siden. I 2009 lå firmaets omsætning nemlig på 241,3 mio. kroner.

- Vi har gennem de sidste tre år arbejdet målrettet med at optimere vores processer - processer, der sikrer, at vi leverer byggerier til tiden med få eller ingen mangler til kundernes tilfredshed og i et godt arbejdsmiljø. Resultaterne ser vi nu i form af en stor konkurrencedygtighed og stigende indtjening, siger adm. direktør i HHM Svend Pedersen.

Også set i forhold til 2012 er omsætningen steget markant. Her lå den på 341,4 mio. kroner.

Det er ikke kun omsætningen, men også indtjeningen, der er steget.

I 2013 lå resultatet før skat på 12,5 mio. kroner, mens det året før lå på 5,6 mio. kroner.

Overskudsgraden er ligeledes steget fra 1,3 procent til 2,6 procent. I 2010 og 2011 var overskudsgraden helt nede på henholdsvis 0,8 procent og 0,4 procent.

Gode muligheder

I 2013 har HHM haft et særligt fokus på boligbyggeri til ældre, institutionsbyggeri samt renovering af boliger, og mulighederne for den slags byggeprojekter har ifølge entreprenørvirksomheden været gode. HHM forventer, at den tendens fortsætter i 2014.

Også på området for enfamiliehuse har HHM afleveret flere byggerier.

- Markedet for nybyggede enfamiliehuse er historisk lavt og præget af stor konkurrence, men vi har på trods af dette alligevel øget vores omsætning inden for forretningsområdet, siger Svend Pedersen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095