23948sdkhjf

Bliv en bedre entreprenør på tre timer

Små og mellemstore virksomheder kan på et tre timers kursus blive bedre fag-og underentreprenører
Licitationens søsterblad, Mester Tidende, entreprenørfirmaet Enemærke & Petersen og Basit gentager henover vinteren succesen med et kort, men effektivt kursus i samarbejde og inddragelse i byggeprocessen.

Kursusarrangørerne fremhæver, at dér hvor der kan tjenes flest penge netop er på byggesager, hvor det gode samarbejde er i fokus. Det er omvendt også mangel på samarbejde, der koster penge for den enkelte virksomhed og for byggeprojektet som helhed.

På et 3-timers kursus den 23. januar i Taastrup vil netop det gode samarbejde være i fokus.

Det sker med udgangspunkt i de erfaringer, som Enemærke & Petersen (E&P) har gjort sig med udvikling af det gode samarbejde i rollen som total- eller hovedentreprenør.

Kurset henvender sig både til virksomheder, der allerede arbejder som fag- eller underentreprenører, og firmaer, som har planer om at påtage sig denne rolle.

På kurset vil BASIT vise, hvordan samarbejdet kan implementeres i praksis i det enkelte projekt og i den enkelte virksomhed. Mester Tidende vil binde kurset sammen, så det kommer til at tage udgangspunkt i hverdagen hos fag- og underentreprenørerne.

20 har været der

Mere end 20 virksomheder har allerede deltaget på kurset for blandt andet at finde nye værktøjer, høre om samarbejde i praksis fra en succesfuld total- og hovedentreprenør og høre mere om digitalt byggeri, juridisk ansvar og arbejdsmiljø.

Grundlæggende har deltagerne været interesseret i at høre om, hvordan der kan ske en optimering af arbejdsprocesserne og hvordan fag- og underentreprenørerne kan blive inddraget.

Hvor er barriererne/udfordringerne for det gode samarbejde? Hvordan skaber vi mest værdi? Hvad kan vi gøre anderledes?

I forhold til E&P har deltagerne været nysgerrige omkring hvordan E&P vælger fag- og underentreprenører. Er der en rangorden? Hvordan har man bedst chance for at blive valgt? Det er alt sammen emner som bliver gennemgået på kurset.

Udgangspunktet for kurset er, at du som mester efterfølgende har tips, som du kan gå hjem og tage i brug. Kurset henvender sig til håndværksmestre i alle fag, som ønsker at høre om de muligheder, der ligger i at fokusere på "den mest fordelagtige pris" og ikke den billigste pris. Der er ikke nogen specielle forudsætninger for at deltage, men udbyttet bliver størst, hvis du er parat til at udnytte mulighederne i samarbejdet.

Arrangement foregår torsdag den 23. januar på Teknologisk Institut i Taastrup kl. 9.00-12.00 (der er morgenmad kl. 8.30).
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109