23948sdkhjf

Byggenyt

REGION MIDTJYLLAND

RANDERS: Randers Byård har besluttet at give mulighed for at etablere både boliger og restaurant i vandtårnet på Hadsundvej i Randers, skriver Randers Amts Avis.

Med den vedtagne lokalplan kan der indrettes én bolig på hver etage i vandtårnet, og øverst kan der tilføjes en etage, som kan anvendes til restaurant.

Smærup & Wessman er arkitekt på projektet, og vandtårnet er ejet af Verdo.

HAMMERUM: Der skal bygges en ny skole ved siden af Hammerum Hallen. Den nye skole skal rumme omkring 1000 elever fra Hammerum Skole og Gjellerupskolen. Byggeprojektet omfatter også en kommunal daginstitution med vuggestue, børnehave og SFO.

Børne- og familieudvalget sagde god for planen kort før jul, og beslutningen skal nu konfirmeres af det nye børne- og familieudvalget og derefter af det samlede Herning Byråd.

REGION SJÆLLAND

FREDERIKSBERG: Efter den oprindelige plan skulle nedrivningen af den pcb-plagede Frederiksberg Skole i Sorø Kommune være begyndt omkring påskeferien her i 2014. Sådan kommer det ikke til gå, for der er stødt en komplikation til, skriver Dagbladet Ringsted:

Som følge af nye og skrappere regler, skal de pcb-inficerede dele af bygningerne igennem en mere kompliceret sortering og bortskaffelse end først antaget.

Det er ikke længere givet, at nedrivningsarbejdet kan sættes i gang, før man ved en senere budrunde også kender den samlede regning for selve nybyggeriet.

REGION HOVEDSTADEN

NIVÅ: Om kort tid kan håndværkerne gå i gang med at opføre en tilbygning til NKK-hallen på 345 kvm fordelt på to plan, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Fredensborg Byråd sagde forleden god for at stille en kommunal lånegaranti på 6,332 mio. kroner og dermed blev der også sagt god for projektet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093