23948sdkhjf

Hospital udbyder parkeringsanlæg igen

Bispebjerg Hospital har udbudt nyt parkeringsanlæg på ny
Der gik kun omkring to uger fra, at Bispebjerg Hospital annullerede et totalentrepriseudbud om et nyt parkeringshus, til at hospitalet har et nyt udbud ude.

Det annullerede udbud indeholdt option om at bygge et ekstra parkeringshus, men i det nye udbud er den option fjernet.

- Baggrunden for, at vi nu kun har udbudt et parkeringshus, er, at vi nu har et mere enkelt projekt. Det, der var optionen før om at bygge et ekstra parkeringshus, har vi ændret til et udbud om overfladeparkering, forklarer Vagn Risby Mortensen, byggechef fra Nyt Hospital og Ny Psykatri Bispebjerg og uddyber:

- I det gamle udbud var det implicit, at optionen enten kunne være et parkeringshus eller overfladeparkering. Det var deri, at misforståelsen hos nogen lå.

Udbuddet om overfladeparkering i det sydvestlige hospitalsområdede er et særskilt mindre udbud.

Startet forfra

Parkeringsanlægget, som hospitalet netop har udbudt, skal ligge i hospitalsområdets nordvestlige hjørne. Budgetrammen for det nye parkeringsanlæg er ikke lagt 100 procent fast endnu, men vil være i størrelsesordenen af 75 mio. kroner.

Vagn Risby Mortensen håber, at de teams, der bød i første omgang, kommer på banen igen.

- Af de tilbud, vi modtog, var der både nogle med et og nogle med to parkeringshuse. Nu starter det hele forfra, og så må vi se, om de anmoder om prækvalifikation igen. Det håber vi da, at de gør, for det var tre meget spændende bud, siger han.

Tre af i alt fem prækvalificerede teams afgav bud på det nu annullerede udbud, og heriblandt var CG Jensen sammen med Henning Larsen Architects og Orbicon.

- Vi har tænkt os at søge igen med samme samarbejdspartnere som sidst, siger divisionschef Jan Johansen fra CG Jensen.

Selv om teamets tilbud ikke var med to parkeringshuse, kræver det ekstra ressourcer at skulle byde igen.

- Vores løsningsforslag indeholdt primært et parkeringshus, men man kan sige, at det altid er et stort arbejde at skulle tingene igennem igen. Som regel bliver udbudsmaterialet ændret som følge af de spørgsmål, der er kommet ind, og det gør, at man skal hele materialet igennem for at sikre sig, at tingene er blevet indarbejdet, siger Jan Johansen.

Fristen for at anmode om prækvalifikation er 31. januar klokken 12, og selve byggeriet forventes at gå i gang i efteråret 2014.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125