23948sdkhjf

Anlægsnyt

REGION MIDTJYLLAND

NEDRIVNING - VIBORG: Ejeren af landbrugsejendommen Asmild Mark 3, Viborg, har anmeldt nedrivning af et stuehus.

Stuehuset er registreret med bevaringsværdi 4, men fremstår i dag i meget ringe stand, ubeboet og med afblændede vinduer. Det vurderes, at en renovering af ejendommen vil være yderst omfattende, og at bebyggelsen næppe vil kunne føres tilbage til sit oprindelige udtryk. Der kan sendes indsigelser mod nedrivningen til Viborg Kommune frem til 16. januar.

REGION SYDDANMARK

CYKELSTIER - AABENRAA: Aabenraa Kommune har fået en stiplan, som skal forbedre forholdene for de lette trafikanter. I landområder skal der etableres et hovedstinet, som binder kommunens bysamfund sammen med oplandsbyerne. I byområderne etableres der stiforbindelser mellem boligområder og områder med blandt andet uddannelsesinstitutioner, arbejdspladser og daginstitutioner.

Stiplanen fremlægges til høring her i starten af januar.

REGION HOVEDSTADEN

NATURPLEJE - BAGSVÆRD: Trafik- og Teknikudvalget i Gladsaxe Kommune har besluttet at sende et forslag til en revideret plejeplan for Bagsværd Søpark i høring frem til 14. februar 2014.

Den reviderede plejeplan beskriver plejen og indsatserne i det fredede område i en 10-årig periode med henblik på at bevare beskyttet natur og gøre Bagsværd Søpark endnu mere attraktiv som rekreativt område.

Gladsaxe Kommune vil foretage en særlig bekæmpelse af invasive arter, som for eksempel japansk pileurt og kæmpe-balsamin. Ligeledes vil kommunen renovere alle borde og bænke og sikre udsigt over Bagsværd Sø gennem udsigtskiler.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125