23948sdkhjf

Maskinhandel er klar med nyt fokusområde

FMR Maskiner slår dørene op til ny butik i næste uge og viser mange nye maskiner til alle med jord under neglene
Der er sket meget hos FMR Maskiner i Nykøbing Falster siden Henrik Rasmussen overtog forretningen efter sin far.

Et af de nye fokusområder er maskiner til have/parksegmentet og en ny butik, hvor alle med lidt jord under neglene kan finde det, de har brug for, uanset om det er kvalitetsbeklædning, en god motorsav eller plæneklipper eller en superavanceret redskabsbærer til kommuner og entreprenører.

- Vi satser hårdt på at få et ekstra "ben" på vores forretning. Med en veludrustet butik, maskiner til alle grønne opgaver, læssemaskiner, landbrugsredskaber, roeoptagere og traktorer kan vi servicere hele den grønne sektor – og vi vil gerne handle med dem alle, uanset hvor store de er, fortæller Henrik Rasmussen

Han slår på tirsdag dørene op til en ny butik, der indeholder varegrupper som for eksempel Grene, Still, Viking, Cub Cadet, Iseki og Club Car.

Som et led i aktivitetsforøgelsen er Lars Nøhr ansat som lager- og butikschef, og sammen med sælger Martin Lund Kristiansen, der kom til FMR for et halvt år siden, skal han sørge for, at den nye satsning bliver en succes.

Ny i sortimentet

En af de store nyheder er FMR’s forhandling af Kom-Plets store produktprogram.

- Vi er meget glade for - og lidt stolte af - det nye samarbejde, som virkeligt giver os et bredt produktprogram at arbejde med. Kom-Plets leverer stort set alt til branchen, lige fra robust udendørs beklædning til håndværktøj, græsklippere og hele vejen rundt til robuste redskaber til for eksempel brændekløvere og gødningsspredere, siger Henrik Rasmussen.

En anden nyhed er forhandlingen af MultiOne, der er knækstyrede minilæssere med teleskoparm og et utal af redskabsløsninger.

- Med MultiOne kan vi levere minilæssere til alle brancher, uanset om det er en murer med behov for en smidig læssemaskine med betonhammer, skovl og palleløfter eller en hesteavler, der skal have muget ud, fodret, boret huller til pæle osv, siger Martin Lund Kristiansen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.235