23948sdkhjf

Effektivitet og holdbarhed i en maskine

Volvo er klar med ny kraftigt gravemaskine med hurtig miljørigtig motor
Den nye Volvo EC380E gravemaskine på larvebånd drives af kraftige Tier 4 Final-Stage miljømotorer, der kombinerer effektivitet, produktivitet og holdbarhed med maksimal lønsomhed ved krævende massegravnings anvendelse.

Maskinens hydrauliksystem styres af et avanceret system, der giver behovsstyret flow og reducerer effekttabet i kredsløbet.

Volvos særlige ECO-funktion bidrager med en op til ni procent bedre udnyttelse af brændstoffet. Og det sker uden tab af ydeevne. ECO-funktionen forbedrer således brændstoføkonomien og øger manøvredygtigheden på samme tid.

Når betjeningsorganerne har været inaktive i et forud defineret tidsrum, kan maskinen programmeres til automatisk at reducere omdrejningerne eller endda helt slukke motoren. Det sker for yderligere at reducere forbruget af brændstof, og for at udgå unødig støj.

Førervenlig og sikker

Det er en kendsgerning, at mennesker arbejder mere effektivt, når de har de bedste redskaber til opgaven.

Det er derfor, at EC380E udover at være en fremragende produktionsmaskine også er designet til enkel og let betjening. Alle menneske-maskine kontaktflader, herunder joysticks, tastaturer og LCD-skærm er udformet ergonomisk og placeret til optimal komfort og betjening.

Antallet af kontakter er reduceret markant i forhold til tidligere modeller. Den 8-tommer LCD-skærm, som viser oplysninger om maskinens status, der er afgørende for maksimering af produktiviteten og oppetiden, er let at aflæse under alle lysforhold. Der er nu også installeret bluetooth i maskinen, så førerens telefon kan betjenes håndfrit via displayet.

Robust konstruktion

Gravemaskinens robuste tre-delte understel og X-formede ramme i højstyrkestål er ekstra forstærket for at sikre lang levetid. Mens overbygningens ekstra dækplader beskytter maskinens underside mod beskadigelser fra sten og løse materialer.

Maskinens vitale dele er beskyttede mod beskadigelse fra overophedning via en hydraulisk dreven og elektronisk styret ventilator, der kun er aktiv efter behov. Derved reduceres såvel forbruget af brændstof som støjniveauet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141