23948sdkhjf

Niras lander rekordresultat

Endnu en dansk rådgiver kan nu melde om et godt resultat for 2013, hvor Niras er blevet bedre til at styre sine omkostninger
Niras følger nu i strømmen af danske rådgivere, for hvem 2013 har været et særdeles tilfredsstilende år.

I sidste måned kunne både Rambøll, Cowi og Moe præsenterer særdeles positive 2013-regnskaber, og nu melder Niras også om et rekordresultat.

Rådgiveren lander et primært driftsresultat på 48 mio. kroner, og det er ny rekord i indtjening for landets tredjestørste rådgivende ingeniørvirksomhed.

Samtidig er omsætningen på niveau med sidste år, og i og med at resultatet på denne baggrund er steget med godt 39 procent, er det en tilfreds adm. direktør for Niras, Carsten Toft Boesen, der kan lægge 2013 bag sig.

- Det sætter resultatet i relief. Vores resultat er øget med næsten 40 procent, mens omsætningen er konstant. Det er et stærkt vidnesbyrd om, at vi er blevet langt bedre til at styre ressourcerne og sikre lønsomhed i vores projekter, siger Carsten Toft Boesen.

Niras har kontorer i mere end 20 lande i Europa, Afrika og Asien og projekter i mere end 50 lande. Mens 2013-resultatet er påvirket af svage resultater i Sverige og ikke mindst Polen, har de øvrige markeder nået et tilfredsstillende resultat i 2013.

- Både geografisk og på tværs af forretningsområder har hovedparten af vores forretningsområder leveret solide resultater i Danmark, Norge, Finland, Tyskland og Storbritannien, siger Carsten Toft Boesen

De kommende år vil Niras satse markant på Skandinavien. Sverige er allerede det største marked efter Danmark, og Niras går målrettet efter en fremtrædende rolle, når over 500 norske oliemilliarder blandt andet skal investeres i bedre veje, jernbaner, broer og havne i de kommende år.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094