23948sdkhjf

Underleverandører skal have en fair chance

Online katalog for de kommende Femern Bælt entreprenører ser dagens lys i midten af næste måned
Midt i marts offentliggøres den digitale informationsportal Fehmarnbelt Resources, som er et online katalog over virksomheder, netværk og konsortier, der har kompetencer til og ambitioner om at bidrage som underleverandører i og omkring det enorme byggeri af Femern Bælt tunnelen og de andre store bygge- og anlægsprojekter i Østdanmark.

Det er gratis at få en profil på den nye portal, men det er et krav, at virksomheden rent faktisk kan tilbyde ydelser, der er relevante i forhold til de kommende store projekter.

Bag portalen står kommunikationsvirksomheden First Link Kommunikation, der også producerer ugebrevet Fehmarnbelt Weekly om udviklingen omkring Femern Bælt projektet.

- Vi har udviklet denne portal, fordi det står klart for os, at der er et udpræget behov hos en lang række virksomheder for at kunne gøre sig synlig og tilgængelig for de kommende entreprenørkonsortier på Femern Bælt byggeriet og andre store regionale projekter, fortæller Henrik Kragelund, partner i First Link Kommunikation. En anden af firmaets tre partnere, Finn Sørensen, forklarer at firmaet siden etableringen har haft det klare mål, at man vil bidrage aktivt til en positiv udvikling i regionen.

Relevant indhold

- Med denne ressourceportal mener vi at have skabt en platform, som giver virksomheder, netværk og konsortier med fokus på mulighederne i vores region markant bedre chancer for at blive set, siger Finn Sørensen.

Alle profiler på Fehmarnbelt Resources bliver beskrevet på baggrund af et interview med virksomheden. På den måde sikres en høj grad af relevans og seriøsitet. Derudover vil portalen også byde på nyttige artikler for både entreprenører og leverandørvirksomheder.

- Det har været vigtigt for os at lave et værktøj, som har værdi for brugerne. Portalen er meget mere end et udstillingsvindue eller katalog. Det vil være en videnscentral med en utrolig nem indgang til at finde relevante underleverandører og samarbejdspartnere samt en inspirationskilde med artikler med høj relevans for både entreprenører og leverandørvirksomheder, fortæller partner Abelone Glahn.

Gratis til og med juni

Portalen bliver finansieret af få store sponsorer samt forskellige tilkøbsmuligheder.

Men First Link Kommunikation lover, at indtil juli er det gratis for alle relevante virksomheder at blive optaget på portalen, og de skal ikke frygte en opkrævning på et senere tidspunkt.

- Vi tror på, at når man giver noget ud, så får man også noget igen. Det siger vi til vores kunder, og selvfølgelig følger vi vores egne råd, siger Henrik Kragelund.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.19