23948sdkhjf

Anlægsnyt

REGION MIDTJYLLAND

BANER Ÿ KIBÆK: Kibæk har fået en ny og supermoderne idrætshal med det nye sportscenter i byen. Der skal imidlertid ske mere endnu, idet der også skal ske noget med udendørs arealerne. Denne del af projektet er budgetteret til fem-seks mio. kr., og det kan realiseres over flere omgang, hvis det bliver nødvendigt.

Det er blandt andet planen, at der skal anlægges en bane til Trial Biking, en gymnastikbane, en multibane, et område til parkour og meget andet. Tegningerne er lavet i samarbejde med Center for Idræt og Arkitektur i København.

Talsmand for bestyrelsen Torben Skovsgaard fortæller i Herning Folkeblad, at man håber på at kunne komme i gang med at anlægsarbejdet til efteråret.

REGION NORDJYLLAND

SPILDEVAND Ÿ BRØNDERSLEV: Brønderslev Byråd har vedtaget et forslag til tillæg til "Spildevandsplan 2011-2014" for Brønderslev Kommune. Tillægget omhandler tilslutning af spildevand fra Psykiatrisk Sygehus Brønderslev og Sikret institution Brønderslev. Forslaget er i høring frem til 16. april.

region hovedstaden

CYKELSTIER - HOLTE: De første projekter under den handlingsplan for cyklister og fodgængere, Rudersdal Byråd vedtog sidste år, bliver nu sat i værk. Den højest prioriterede opgave i 2012 bliver anlæg af cykelstier på en del af Dronninggårds Allé.

Kommunalbestyrelsen har vedtaget at afsætte i alt 20 mio. kr. – 5 mio. pr. år – til at iværksætte projekter under Handlingsplanen for cyklister og fodgængere.

Et andet projekt, der er på tapetet i år, er anlæg af en stiforbindelse fra Højbovej til Bakkevej og en forlængelse af cykelstierne langs Bakkevej til den nye sti.

Ud over de nye cykelstier vil Teknik- og Miljøudvalget prioritere flere andre indsatsområder under Handleplanen for cyklister og fodgængere i det kommende år. For eksempel indgår bedre muligheder for cykelparkering ved stationer og busstoppesteder, informationskampagner og styrket samarbejde med skolerne om skoletrafikpolitikken i paletten.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094