23948sdkhjf

Byggenyt

REGION SYDDANMARK

ODENSE: Folketinget har bevilget otte mio. kroner til etableringen af et veteranhjem i Odense.

Med Folketingets ekstra bevilling er finansieringen af veteranhjemmet på plads.

Etableringen af veteranhjemmet er planlagt som et selvstændigt byggeri i forbindelse med det 102 år gamle soldaterhjem Dannevirke på Sdr. Boulevard i Odense.

VEJLE: I løbet af nogle år kan 66 familier sandsynligvis flytte ind i det område, der indtil april i år husede G. Funders fabrik i Mølholmdalen i Vejle, skriver Vejle Amts Folkeblad.

Ejendomsudvikler Kurt Therkildsen fra Give købte den 17.00 kvm store grund, da fabrikken stoppede sit virke, og nu har han bedt Vejle Kommune om at udarbejde en lokalplan, der gør det muligt at bygge boliger på stedet.

Therkildsen Ejendomme A/S har fået Rum Arkitekter til at udforme et boligprojekt, som rummer 66 boliger fordelt på to bebyggelser kaldet henholdsvis Parkbebyggelsen og Kulturbåndbebyggelsen.

REGION MIDTJYLLAND

HOLSTEBRO: En privat bygherre har fremsendt et boligprojekt med en samlet etagehusbebyggelse på Herningvej 39, som virksomheden Ketner A/S fraflytter.

I forbindelse hermed er der udarbejdet et forslag til lokalplan, og dette blev forleden vedtaget af Holstebro Byråd.

Etagehusbebyggelsen, der ønskes opført, omfatter cirka 40-45 boliger.

IKAST: Bomidtvest har planer om at opføre boliger og et parkeringshus på arealet, der omfatter Gl. Skolevej 26 og Møllegade 36-40 i Ikast, skriver Herning Folkeblad.

Boligselskabet har rettet henvendelse til Ikast-Brande Kommune for at få plangrundlaget på plads, og Teknik- og Miljøudvalget har anbefalet, at man går i gang med at udarbejde lokalplan og tillæg til kommuneplanen, så byggeplanerne lader sig realisere.

Bomidtvest vil sammen med Juvel Ejendomme renovere den eksisterende bygning på Møllegade 36 og indrette lejligheder samt parkeringshus i stueetagen, mens der på Gl. Landevej er planer om at opføre et højhus på syv etager, der efter planen skal rumme 21 lejemål.

REGION SJÆLLAND

SLAGELSE: Godsbanebygningen på Sdr. Stationsvej i Slagelse er pilrådden, skriver Sjællandske.

Et flertal i Slagelse Byråd vil rive den gamle bygning ned og erstatte den med et sammenhængende byggeri, der skal rumme universitetets campus plus en lang række andre uddannelsesinstitutioner, boliger for unge med mere.

Der skal en dispenseres fra gældende lokalplan, hvis "Godset", som bygningen kaldes, skal rives ned. Bygningen er kategoriseret som bevaringsværdig.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078