23948sdkhjf

Anlægsnyt

REGION SYDDANMARK

BYGGEMODNING • ØRBÆK: Nyborg Kommune har afsat fem mio. kroner i hvert af årene 2015-2018 til byggemodning, byudvikling og forskønnelse.

Teknik- og Miljøudvalget i Nyborg Kommune skal på sit møde den 15. december tage stilling til byggemodningsplaner for Mejerivænget i Ørbæk.

Der er kun én kommunal parcelhusgrund tilbage i Mejerivænget i Ørbæk og ingen på Spurvevej i Ørbæk, og da Nyborg Byråd har tidligere har besluttet, at der skal være kommunale parcelhusgrunde til salg i Ørbæk, Ullerslev og Nyborg, mener forvaltningen, at dert er hensigtsmæssigt at byggemodne nogle nye grunde. Og der er aktuelle henvendelser fra interesserede købere til begge steder.

Der er et restareal på cirka 24.220 kvm, hvor der vil kunne byggemodnes 15 grunde.

Forvaltningen indstiller, at der frigives 3.621.500 kroner af anlægsbudgettet i 2015 til at byggemodne 15 grunde i Mejerivænget.

REGION HOVEDSTADEN

VEJRENOVERING • FARUM: Furesø Kommune er på vej med en bevilling på tre mio. kroner til renovering af Farum Hovedgade. Det arbejde går nu i gang i samarbejde med en særlig borgergruppe med viden om Farum Hovedgade, skriver kommunen på sin hjemmeside. Målet med indsatsen er at skabe gode byrum, bevare og beskytte de bevaringsværdige bygninger, gøre det lettere og mere trygt at bevæge sig for gående og cyklister og sikre et aktivt handelsliv, forklarer formand for Miljø-, Plan- og Teknikudvalget John Ingemann Allentoft.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14