23948sdkhjf

Malermestre hylder det flotte arbejde

Med ny pris vil Danske Malermestre sætte fokus på det malearbejde, som bliver udført i private hjem
Danske Malermestre har gennem flere år belønnet brugen af farver og farvesætning i større professionelle byggeprojekter gennem Farveprisen.

Men nu vil organisationen også sætte fokus på det arbejde som malerne udfører i private hjem.

Derfor inviterer Danske Malermestre nu fagets private kunder til at deltage i en konkurrence, der belønner godt – og flot – malearbejde. Med "Prisen for godt malearbejde" på 25.000 kroner sætter Danske Malermestre fokus på danskernes bolig med inspiration til at gå nye veje med farverne i deres hjem.

- Med "Prisen for godt malearbejde" vil vi sætte fokus på det malearbejde, der bliver udført i private hjem. Formålet er selvfølgelig at inspirere til, at de private kunder vælger andet og mere end hvidt, når de skal have malet, siger Danske Malermestres direktør, Ole Draborg.

Prisen på 25.000 kroner for godt malearbejde vil blive uddelt første gang i efteråret 2014, og indvendigt malearbejde, som de private kunder har fået udført inden for det seneste år, kan komme i betragtning til prisen.

Intet gør-det-selv

Kunden kan, eventuelt i samarbejde med sin malermester, søge prisen. Det sker ved at indsende en kort begrundelse for, hvorfor det udførte arbejde bør præmieres. Sammen med begrundelsen skal følge et par billeder af det udførte arbejde.

Der er vide rammer for, hvad der komme i betragtning til prisen: Fra farvesætning af et helt hus til brug af nye materialer eller leg med spændende overflader. Blot skal kunden have gjort brug af den viden, som Danske Malermestres mange professionelle medlemmer, besidder.

Gør-det-selv-arbejde kan således ikke deltage i konkurrencen.

- Det er det gode håndværk, hvor der er kælet for detaljerne, vi med prisen ønsker at sætte i fokus, fortæller Ole Draborg og fortsætter:

- Med prisen vil vi åbne forbrugernes øjne for, at maleren kan meget mere end bare at rulle stuen over med hvidt. Han er en ekspert på sit felt og kan rådgive om såvel farver som materialer.

Ansøgningsfristen for "Prisen for godt malearbejde" er den 1. oktober i år.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141