23948sdkhjf

Ramirent i joint venture på Femern

Ramirent og tyske Zeppelin Rental starter joint venture i forbindelse med Femern-projektet
Ramirent og den tyske materieludlejer Zeppelin Rental har indgået en kontrakt for at etablere et joint venture i forbindelse med den kommende faste forbindelse over Femern Bælt.

Med Fehmarnbelt Solution Services vil de to firmaer, som er blandt Europas førende leverandører inden for udlejning og byggepladser, kombinere de ressourcer og den ekspertise, som kræves i et byggeprojekt af denne størrelsesorden, hedder det i en pressemeddelelse fra de to virksomheder.

- Et projekt af denne størrelsesorden kræver internationalt samarbejde. Ved at kombinere vores styrker, know-how og services, vil vi kunne tilbyde en skræddersyet one-stop-løsning gennem hele projektet – både på den danske og den tyske side. Derudover deler vi vores viden om arbejdsmarkedet og forretningsmetoder i begge lande, siger Magnus Rosén, som er koncerndirektør for Ramirent Group.

Bredt udvalg

Det brede udvalg af forskellige services omfatter modulære rum, udlejning af udstyr´, vedligeholdelse og reparation, logistik- og sikkerhedshåndtering samt -rådgivning, midlertidig infrastruktur, energi- og klimaløsninger, facility management services, adgangskontrol, affaldshåndtering, undervisning og meget mere.

Fehmarnbelt Solution Services vil tilbyde en 24/7-service på pladsen med udlejningsdepoter på både den danske og tyske side.

- Vi har stor forståelse for, hvordan man kan håndtere og imødekomme udfordrende projekter, deadlin es og forretningsmål. Via vores integrerede site og projekt management services hjælper vi vores kunder med at holde fokus på deres kerneområder, og vi er derfor med til at forbedre deres effektivitet og produktivitet. I samarbejde med Ramirent gør vi arbejdet simpelt, siger formand for Zeppelin Rental Wolfgang Hahnenberg.

Lokaliseret i området

Med Zeppelin i Tyskland og Ramirent i Danmark er de to partnere allerede lokaliseret i området og har forpligtet sig til at efterkomme de høje krav, som stilles til både kvalitet og sikkerhed på byggepladsen, ligesom de også understøtter en bæredygtig udvikling.

Zeppelin Group opererer i 190 lande og beskæftiger cirka 7.700 medarbejdere. Det nye samarbejde er blevet godkendt af de rette myndigheder.

Ramirent Danmark er en del af Ramirent koncernen, der har cirka 2.740 ansatte, fordelt på 304 lokationer i 10 lande i Nord-, Central- og Østeuropa.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141