23948sdkhjf

Anlægsnyt

REGION NORDJYLLAND

BEVÆGELSESPARK - HARKEN: Hjørring Kommune har givet grønt lys til, at Harken Ungdoms- og Gymnastik Forening kan nedlægge en fodboldbane og og få brugsret til at etablere en idræts- og bevægelsesplads, skriver Nordjyske Stiftstidende.

Projektet realiseres med udgangspunkt i en skitse, som er udarbejdet af DGI Faciliteter & Lokaludvikling. Her arbejder man med at etablere forskellige baner til leg, træning og boldspil.

Det organiske løbebånd er udformet som en peanut rundt om en åben plads, hvor der kan foregå arrangementer, markedsdage og idræt. Rundt omkring er der etableret forskellige baner og terræner til leg og bevægelse.

REGION SYDDANMARK

CYKELSTI • SØNDERBORG: En højklasset cykelsti for borgere, der pendler mellem Nordals og Sønderborg, bliver en realitet, efter at Transportministeriet har besluttet at give to mio. kroner til projektet, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Planlægningen og projekteringen af stien går i gang allerede næste år og vil dels indebære etablering af nye stier og udvidelse af de eksisterende. Samtidig opgraderes serviceniveauet på strækningen med blandt andet pumpestationer.

Super-cykelstien vil udspringe fra busstationen i Sønderborg, så der er mulighed for at kombinere bus- og cykeltransport.

REGION HOVEDSTADEN

VEJRENOVERING • FARUM: Furesø Kommune er på vej med en bevilling på tre mio. kroner til renovering af Farum Hovedgade.

Det arbejde går nu i gang i samarbejde med en særlig borgergruppe med viden om Farum Hovedgade, skriver kommunen på sin hjemmeside. Målet med indsatsen er at skabe gode byrum, bevare og beskytte de bevaringsværdige bygninger, gøre det lettere og mere trygt at bevæge sig for gående og cyklister og sikre et aktivt handelsliv.

REGION MIDTJYLLAND

GADELYS • RANDERS: En borger har ved sin død testamenteret et beløb til Randers Kommune under forudsætning af, at beløbet anvendes til gadelys i Mosekær. Miljø- og teknikudvalget har sagt ja til at modtage arven og bruge den til at etablere gadelys som ønsket.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078