23948sdkhjf

Byggenyt

REGION HOVEDSTADEN

FREDERIKSBERG: Frederiksberg Kommunalbestyrelse har truffet bygningsfornyelsesbeslutning for ejendommen Helgesvej 22 på grundlag af et projekt med en samlet ombygningsudgift på 13.410.356 koner, som Sbs rådgivning A/S på ejers vegne har fremsendt.

Ejendommen indeholder 10 beboelseslejligheder med utidssvarende badeforhold. Med det forelagte byfornyelsesprojekt vil ejendommen få en væsentlig reduktion i energiforbruget samt et væsentlig bedre indeklima og tidssvarende badeforhold.

Projektet omfatter udskiftning og efterisolering af tag, nye tagrender og nedløb, istandsættelse af brandkamme og skorsten, istandsættelse af facader mod gade og gård ved omfugning, istandsættelse af udvendige døre og vinduer, udskiftning af kælder- og kvistvinduer, istandsættelse af hoved- og bitrappe, udvendig efterisolering af port, etablering af badeværelser i alle boliger, udskiftning af køkkener i alle boliger, udskiftning eller istandsættelse af tekniske installationer, etablering af ventilationsanlæg, udvendig efterisolering af kælderydervæg samt etablering af omfangsdræn. Projektet indeholder desuden sammenlægning af boligerne i stueetagen samt udvidelse af boliger på fjerde sal til loftrum.

SOLRØD: Solrød Byråd skal på sit møde den 15. september blandt andet tage endelig stilling til Lokalplan for Elmelyhaven. Lokalplanen tager udgangspunkt i ønsket om realiseringen af et konkret projektforslag, der rummer boliger i op til fem etager.

Byrådet behandlede sagen om endelig vedtagelse af Lokalplan for Elmelyparken den 16. juni 2014, hvor det blev besluttet at sende sagen til fornyet behandling i Økonomi-, teknik- og miljøudvalget. Bygherre har efterfølgende udarbejdet en revideret bebyggelsesplan for lokalplanområdet, som blandt andet betyder, at den østligste del af byggefeltet reduceres fra fem til tre etager. Det er administrationens vurdering, at den reviderede bebyggelsesplan giver en harmonisk bebyggelse, der er indpasset godt i lokalområdet, og derfor anbefales det, at lokalplanen vedtages med ændringer, der er i overensstemmelse med den reviderede bebyggelsesplan.

REGION SYDDANMARK

MIDDELFART: Skoleudvalget i Middelfart Kommune godkendte på sit seneste møde renoveringsplanen for kommunens skoler frem til 2022.

Overordnet prioriteringen af indhold og rækkefølge i renoveringen, bliver toiletforhold og genopretning et overordnet afsæt for alle projekter, ligesom udearealer tænkes med ind i den samlede plan, således at der bliver en helhed mellem ude og inde.

Renoveringsplanen behandles af byrådet den 29. september.

REGION MIDTJYLLAND

TØRRING: Hedensted Byråd har vedtaget Lokalplan 1085 for et boligområde ved Aagade i Tørring endeligt, fremgår det af kommunens hjemmeside.

Lokalplan 1085 skal muliggøre, at der kan opføres op til 15 ungdomsboliger i op til to etager på en central grund i Tørring, der henligger ubebygget efter nedrivning af det tidligere forsamlingshus.

Retlige spørgsmål kan påklages til Natur- og Miljøklagenævnet frem til 8. oktober.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125