23948sdkhjf

Teknikentreprenør samler aktiviteter

Kemp & Lauritzen bygger et nyt teknikhus i Aarhus, som skal imødese behovet for helhedsorienterede løsninger frem for fagentrepriser
Kontakt på tværs af fagene og helhedsorienterede løsninger er udgangspunktet for det nybyggeri, som teknikentreprenøren Kemp & Lauritzen har sat i gang i Aarhus. Her samler Kemp & Lauritzen-koncernen sine lokale aktiviteter i et nyt fælles teknikhus på 3.000 kvm, der skal indeholde blandt andet kontorer, showroom, lager og værksted.

Koncernen består af selskaberne Kemp & Lauritzen A/S, Glenco A/S og L&H-Rørbyg A/S. Alle tre selskaber har i øjeblikket lokalafdelinger i Aarhus med fagkompetencer inden for henholdsvis el, ventilation/indeklima og rør/vvs.

Men i takt med at de tekniske discipliner hænger mere og mere sammen, ønsker Kemp & Lauritzen at imødese kundernes behov for en samarbejdspartner, der tænker i helhedsorienterede løsninger, frem for i selvstændige fagentrepriser.

Det har været udgangspunktet for de tre andre teknikhuse i København, Odense og Aalborg, som koncernen allerede har.

- Vores erfaring viser, at den daglige kontakt på tværs af fagene styrker den helhedsorienterede tankegang, hvorved vi finder de fælles løsninger, der bidrager med størst værdi til kunden, siger salgsdirektør Benny Max fra Kemp & Lauritzen-koncernen.

Det nye teknikhus skal ligge centralt på Anelystparken i Tilst med front mod Viborgvej. Byggeriet forventes at være færdigt ved udgangen af 2014, og samler dermed de knap 200 medarbejdere i Aarhus under samme tag.

Som noget nyt vil der i teknikhuset i Aarhus blive indrettet et specielt teknikrum, der skal anvendes aktivt som showroom, til demonstration af nye tiltag inden for energieffektive tekniske installationer og til uddannelse.

Kemp & Lauritzen-koncernen omsætter for mere end to mia. kroner og beskæftiger godt 2.000 medarbejdere fordelt på 30 lokationer, heraf to i Sverige.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093