23948sdkhjf

Fredericia udpeger vindere af multihal

Jensen Træ Aps, Billund/Hansen arkitekter og Alectia Rådgivende Ingeniører A/S er udvalgt til at opføre en ny multihal på skole i Fredericia
Et team bestående af tømrerfirmaet Jensen Træ Aps, Billund/Hansen arkitekter og rådgivningsfirmaet Alectia har vundet totalentreprisekonkurrencen på opførslen af en ny multihal i Fredericia.

Fredericia Kommune udbød i slutningen af juni i år totalentreprisen på den ny multihal til Kirstinebjergskolen. Udbuddet skete i omvendt licitation med en maksimal økonomisk ramme på 9,5 mio. kroner eksklusive moms.

I alt har fire hold været inviteret til at afgive tilbud på opførelsen af multihallen, og det vindende hold kunne på alle punkter leve op til bedømmelsesudvalgets kriterier om både funktionalitet, æstetik, byggeteknik og økonomi.

- Jeg ved, at de mange elever og lærere på Kirstinebjergskolen står og tripper for at få en ny spændende multihal opført på afdeling. Havepladsvej, så de kan få idrætsundervisningen og mange andre bevægelsesaktiviteter til at blomstre på skolen. Det er derfor også meget glædeligt, at det er et enigt bedømmelsesudvalg, der nu indstiller til byrådet, at de gerne ser holdet bag Jensen Træ ApS opføre multihallen, siger formand for Børne- og Uddannelsesudvalget i Fredericia Kommune Susanne Eilersen (DF) i en pressemeddelelse.

524 elever

Den pågældende afdeling af Kirstinebjergskolen rummer 524 elever fra syvende til niende klasse, men råder ikke over tilstrækkelig halkapacitet på nuværende tidspunkt.

Multihallen skal anvendes til en bred vifte af aktiviteter – både inden for idræt og som et stort fællesareal, der kan anvendes til andre større aktiviteter i løbet af året af både skole og foreningsliv.

Byrådet skal behandle bedømmelsesudvalgets indstilling på byrådsmødet den 6. oktober 2014, og hallen skal tages i brug i august næste år.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125