23948sdkhjf

Fem kæmper om nyt sundhedscenter

Fem er blevet prækvalificeret til opgaven med at opføre et nyt sundhedscenter i Hillerød
Ud af et felt på 17 interesserede virksomheder er Anker Hansen & Co. A/S, H. Skjøde Knudsen A/S, HHM A/S, Hoffmann A/S og Jakobsen & Blindkilde A/S blevet prækvalificeret til opgaven med at opføre Hillerøds nye sundhedscenter.

Sundhedscenteret skal erstatte kommunens gamle faciliteter, der ikke fungerer optimalt som genoptræningscenter grundet mange trapper.

Ifølge projektleder Mans Nijkamp fra Nord Architects Copenhagen, der er totalrådgiver på projektet er en god spredning blandt entreprenørvirksomhederne blevet vægtet.

- Vi har forsøgt at få en så god spredning som muligt i feltet - både størrelsesmæssigt og geografisk, siger han og understreger, at det er prioriteret for at sikre den bedst mulige pris.

Projekt til 75 mio. kroner

Det nye sundhedscenter er udbudt i hovedentreprise og omfatter nybyggeri af godt 3.900 kvm i tre etager mellem Frederiksborg Centeret og svømmehallen og en mindre ombygning af lejede lokaler på cirka 400 kvm i det eksisterende Frederiksborg Center, der skal forbindes til det nye sundhedscenter via en overdækket forbindelsesbro.

Arbejdet skønnes at komme til at koste omkring 75 mio. kroner, og vinderen af udbuddet forventes at blive fundet i slutningen af januar 2015.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094